Rüzgar Erkoçlar Ekonomik Sıkıntı Çekiyormuş - Son Dakika
Magazin

Rüzgar Erkoçlar Ekonomik Sıkıntı Çekiyormuş

Erkoçlar'ın bir yapım şirketinde editör olarak çalıştığını ve iki gün önce işten ayrıldığını belirten Tahir Sarıkaya, "Rüzgar Erkoçlar şu anda işsiz ve para sıkıntısı çekiyor." dedi.

07.07.2015 11:15  Güncelleme: 12:15

Tahir Sarıkaya, konuk olarak katıldığı Söylemezsem Olmaz programında Rüzgar Erkoçlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

EKONOMİK SIKINTI ÇEKİYOR

Erkoçlar'ın bir yapım şirketinde editör olarak çalıştığını ve iki gün önce işten ayrıldığını belirten Sarıkaya, "Rüzgar Erkoçlar şu anda işsiz ve para sıkıntısı çekiyor. Editör olarak çalıştığı yapım şirketinden iki günce ayrıldı ve kendisine rol teklifleri de maalesef gelmiyor." açıklamasını yaptı. Erkoçlar'ın basından kaçtığını da belirten Sarıkaya, "Rüzgar'ın basından kaçması doğru bir hareket değil ve bunu sürekli yapıyor." şeklinde konuştu.

"SÖYLEDİKLERİM YALAN DEĞİL"

Rüzgar Erkoçlar hakkında söylediklerinin asla yalan olmadığını ve tamamıyla gerçeği yansıttığını belirten Tahir Sarıkaya, kendisine iftira attığını belirttiği Bircan İpek'in sözleri üzerine, "Benim haberlerimi yalanlasınlar, ben kendimi şerefsiz ve namussuz addedeceğim." diyerek sert bir açıklamada bulundu.

"RÜZGARIN REKLAMI DİZİNİN ÖNÜNE GEÇER"

Tahir Sarıkaya'nın açıklamalarına bir yorumda usta oyuncu Oya Aydoğan'dan geldi. Aydoğan, "Rüzgar Erkoçlar'ın oyunculuk yapması halinde, Rüzgar'ın reklamının dizinin çok önüne geçeceğini düşünüyorum, bu yüzden oyunculuk yapmak istemiyor olabilir." şeklinde bir yorumda bulundu.

Rüzgar Erkoçlar Ekonomik Sıkıntı Çekiyormuş

Son Dakika Magazin Rüzgar Erkoçlar Ekonomik Sıkıntı Çekiyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • yardim.: geziciler ve laikler yardim etsin iste.... 11 11 Yanıtla
  • Kınamayın: Başkasını kınayan dalga geçen ve aşağılayanlar bence kendi önce kendi çocuklarınızı düşünün. Insanların özel hayatı ile oyuncak gibi oynamayın. Işsizlik herkesin sorunu olabilir unutmayın. Ekmek parası için uğraşanla dalga geçilmez öğrenin bunu artık. 17 4 Yanıtla
  • Kara melek: 2 gun ıssız kaldı dıye hıc bısey olmaz mıllet her gun ıssız 19 1 Yanıtla
  • Çaçabey: ayağında ayakkabı olmayan insanlar varken ne fakirler varken bizene bu adi insandan 19 1 Yanıtla
  • x man: erkek olmak kolay değilmiş demekki. :) 17 2 Yanıtla
  • powerloves: yaa erkek olmak kolay değil koçuum ,bide evlenip çoluk çocuğa karışınca görücen para sıkıntısının babasını 12 6 Yanıtla
  • LENGELİ_FÖTÜR: ulan rüzgar çok yakışıklısın 9 7 Yanıtla
  • ....: KADINKEN HERTÜLÜ KAZANIRDIN :D AL TAKTIRDIN ONU ŞİMDİ GÖR HAYATI 13 2 Yanıtla
  • agaçkakan: Reklam dizi gelicek ayrıca bize ne fidyelerimizi mi yollayayım 12 2 Yanıtla
  • Hande: Kararını saygıyla karşılıyorum, kolay degil böyle bişey yapmak hele ki ünlüysen, ama parayı ozaman düşünecektin. Elindekinin hepsini erkek olmak in harcarsan basından kaçıp reklam yapcaksan, para yok diye aglamıcaksın. Adamsan, ekmegini taştan çıkar. Herkes ünlü değil ama herkes para kazanıyor bi şekilde, ya az ya çok 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement