Yaşar Özel, Halkalı'da Geçmiş Bahar Mimozalarına Konuk Oldu - Son Dakika
Magazin

Yaşar Özel, Halkalı'da Geçmiş Bahar Mimozalarına Konuk Oldu

Yaşar Özel, Halkalı\'da Geçmiş Bahar Mimozalarına Konuk Oldu

TSM sanatçısı Yaşar Özel, Hakan Eren'in sunumuyla Halkalı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Geçmiş Bahar Mimozaları programına konuk oldu.

24.01.2014 14:16  Güncelleme: 14:23

Türk Sanat Müziği sanatçısı Yaşar Özel, Hakan Eren'in sunumuyla Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Geçmiş Bahar Mimozaları' programına konuk oldu.

Türk müziğinin arşivlerde kalan eserlerini yaptığı radyo programlarıyla ölümsüzleştiren radyo programcısı Hakan Eren'in sunumuyla Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Geçmiş Bahar Mimozaları' adlı programda sanat müziği ziyafeti yaşandı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen programa ses kralı ünvanıyla tanınan Türk sanat müziği üstadı Yaşar Özel konuk olurken, Hakan Eren'e yorumcu olarak TRT sanatçısı Bekir Ünlüataer eşlik etti.

"56 YILDIR SAHNEDEYİM"

Bekir Ünlüataer ve Hakan Eren'in samimi ve keyifli sohbetiyle renklenen programda Yaşar Özel, ikilinin sorularını cevapladı. 56 yıldır sahnede olduğunun altını çizerek, mesleğinden hiçbir zaman sıkılmadığını ifade eden Özel, "Türk sanat müziği aşkı ifade eden bir olgudur. Aşk adamı olunca sıkılmıyorsunuz. Aşk şarkıları yazan bestekarlar da bunu önce kendileri hissetmeli, sonra karşı tarafa hissettirmeli" dedi.

"GÜNDELİKÇİLERE BAKIP GEÇİYORUM"

Magazin haberlerinde fazlaca boy gösteren sanatçıları gündelikçi olarak nitelendirdiğini ifade eden Yaşar Özel, "İşin esasını bilenler onlara şöyle bir bakıp geçiyor ve boş olan şeyleri görüyor. Artık dinleyiciler de daha kaliteli. Görüntüyü değil, sesi alkışlamayı tebrik etmeyi biliyor" diye konuştu.

ADNAN ŞENSES ANILDI

Programda Yaşar Özel, kadife sesiyle söylediği şarkılarla kulakların pasını sildi. Bekir Ünlüataer de geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü sanatçı Adnan Şenses'i anarak, onun seslendirdiği 'Unuturum Diye Yorma Kendini' adlı şarkıyı okudu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Yaşar Özel, Halkalı'da Geçmiş Bahar Mimozalarına Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement