Shoppıng Fest'te Tarkan Rüzgarı Esti - Son Dakika
Magazin

Shoppıng Fest'te Tarkan Rüzgarı Esti

Shoppıng Fest\'te Tarkan Rüzgarı Esti

Ankara Shopping Fest'in Başkent gecelerine damgasını vuracak konserleri Tarkan ve Emre Aydın'ın muhteşem şarkıları ve sahne performansı ile başladı.

10.06.2012 14:18

Ankara Shopping Fest'in Başkent gecelerine damgasını vuracak konserleri Tarkan ve Emre Aydın'ın muhteşem şarkıları ve sahne performansı ile başladı.

Ankara'da Alışveriş Festivali rüzgarı geceleri de bir başka güzel esiyor. Gündüz büyük indirimlerle alışverişin tadını çıkaran Başkentliler, geceleri de yorgunluklarını eğlencenin doyasıya yaşandığı konserler ile çıkarmaya başladı.

Başkenti sallayan, tarihinde görülmemiş yaz gecelerine imza atacak olan konserler serisi Fanta Gençlik Festivali ile başladı. Mega Star Tarkan ve Emre Aydın'ın sevilen şarkılarıyla sahne aldığı muhteşem konserde Hipodrum hınca hınç doldu.

Başkentte Haziran gecelerini bir başka güzel kılan konserler serisinde sahneye ilk olarak Emre Aydın çıktı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Emre Aydın, "Hoşça kal", "Sen Giderken", "Git" "Soğuk Odalar", "Afili Yalnızlık" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserin sonunda Aydın, Başkentlilerin coşkusuna teşekkür ederek, "Sizinle birlikte olmak her zaman olduğu gibi yine çok keyifliydi Ankara" dedi.

Mega star Tarkan ise sahneye Başkentlilerin coşkulu tezahüratları eşliğinde çıktı. Sahnede ışık ve lazer şovu, dansları ve muhteşem sesiyle Ankara'yı sallayan Tarkan, ilk parçalarından son hitlerine kadar sevilen şarkılarını Başkentlilerle birlikte seslendirdi. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Tarkan, sık sık Ankaralılarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başkent Ankara'yı Haziran ayı boyunca eğlencenin de başkenti yapacak konserler serisi 10 Haziran'da Ankamall'de Ruslana, 11 Haziran'da Etimesgut'ta Orhan Ölmez, 12 Haziran'da Demetevler'de Alişan, 13 Haziran'da Bahçelievler'de Halil Sezai, 14 Haziran'da Mamak'ta Kutsi, 15 Haziran'da Park Caddesi'nde Manga, 16 Haziran'da Gençlik Parkı'nda Sami Yusuf, 19 Haziran'da Nata Vega AVM'de Hadise, 20 Haziran'da Armada AVM'de Bengü ile devam edecek.

22 Haziran'da Hipodrum'da başlayacak Büyük Ankara Festivali boyunca da ünlü pek çok sanatçı Başkentlilerle buluşacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Shoppıng Fest'te Tarkan Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement