Üstsüz Dj'den Tatilcilere Bayram Şovu - Son Dakika
Magazin

Üstsüz Dj'den Tatilcilere Bayram Şovu

Üstsüz Dj\'den Tatilcilere Bayram Şovu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bayram tatili nedeniyle eğlence merkezlerinde düzenlenen partilere, tatilcilerle turistler yoğun ilgi gösterdi.

02.09.2011 11:42

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bayram tatili nedeniyle eğlence merkezlerinde düzenlenen partilere, tatilcilerle turistler yoğun ilgi gösterdi. 'Üstsüz DJ' olarak bilinen Ukraynalı Vanilla Sky, çaldığı şarkılar ve dans şovuyla izleyenleri coşturdu.

Alanya'da, Topless DJ olarak bilinen Ukraynalı DJ Vanilla Sky, dün gece Janus Bar'da düzenlenen partide sahneye çıktı. 2008 yılında Avrupa'nın en iyi kadın DJ'i seçilerek ün kazanan 25 yaşındaki DJ, mavi tül etek ve büstiyerle kabine geçti.

Programın ilerleyen dakikalarında bikinisi ve kostümünün üzerini çıkaran Vanilla Sky, şovuna yarı çıplak devam etti. Bar müşterileri, Vanilla Sky'ın şovunu cep telefonları ile kayda alırken, mekana giremeyenler ise dışarıdan üstsüz DJ'i görebilmek için çaba sarf etti.

Yaklaşık 2 saat müzik yapan ve dans eden Vanilla Sky'ın şovuna, erkekler kadar kadın turistler de ilgi gösterdi. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Üstsüz Dj'den Tatilcilere Bayram Şovu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement