Wozniacki'nin İkinci Takımı: Galatasaray - Son Dakika
Magazin

Wozniacki'nin İkinci Takımı: Galatasaray

Wozniacki\'nin İkinci Takımı: Galatasaray

THY'nin Business Class reklamında oynayan tenisçi Caroline Wozniacki; futbol hastası olduğunu belirterek "Liverpool'dan sonra ikinci takımım Galatasaray!"... .

07.09.2011 03:00

THY'nin Business Class reklamında oynayan tenisçi Caroline Wozniacki; futbol hastası olduğunu belirterek " Liverpool'dan sonra ikinci takımım Galatasaray!" dedi. Tenisçi İpek Şenoğlu'nun TRT'de yayınlanan 'İstanbul'a Giden Yol' programına konuk olan Wozniacki; röportaj sırasında kendisine hediye edilen GS formasıyla poz verdi. Wozniacki ile Şenoğlu, şunları konuştu:

BİRİNCİSİ LIVERPOOL

İPEK ŞENOĞLU: Gerçek bir futbol hayranı olduğunu biliyoruz. Bu ilgin nasıl başladı?

CAROLINE WOZNIACKI: Abim ve babam futbolcuydu. Evde sürekli maç izlerdik. Ekrandan görüldüğü kadarıyla bile çok eğlenceliydi. Büyüdükçe futboldan daha zevk almaya başladım ve gerek tarihi gerekse taraftar kitlesinin bağlılığı sayesinde Liverpool'u desteklemeye başladım.

Unutamadığın bir Liverpool maçı var mı?

C. W. : İstanbul'da Milan'a karşı 3-0 geriden gelip kazandığımız Şampiyonlar Ligi finali.

Bir aylığına dünya sıralamasında iki numaraya inmene karşılık, Liverpool'un Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağını söyleseler kabul eder misin?

C. W. : Liverpool'u çok seviyorum ama galiba bir numaradaki yerimi hiçbir şeyle değiştirmem.

Küçükken hayalini kurduğun yerde misin?

C. W. : Küçükken önce dünyanın bir numarası olmayı, sonra da bir Grand-Slam (En büyük dört açık tenis turnuvasına verilen genel isim) kazanmayı hayal ederdim. Birincisini gerçekleştirdim ama önümde hâlâ kocaman bir Grand Slam sınavı var. En kısa zamanda onu da başaracağım.

Kariyerinin ilk profesyonel turnuvasını Türkiye'de kazandın. Yakında İstanbul'a gelecek olmak seni heyecanlandırıyor mu?

C. W. : İstanbul'un bende çok özel bir yeri var. Bu sene de geldiğimde, daha çok boş zaman yaratıp şehrin o güzelliklerini de yaşamak istiyorum.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Wozniacki'nin İkinci Takımı: Galatasaray - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement