MHP, "Siirt'te Ciddi Bir Oy Alacağız" - Son Dakika
Politika

MHP, "Siirt'te Ciddi Bir Oy Alacağız"

MHP, "Siirt\'te Ciddi Bir Oy Alacağız"

Siirt MHP Belediye Başkan Adayı Muammer Ekinci, yapılacak seçimlerde iddialı olduklarını ve ciddi bir oy alacaklarını açıkladı.

06.03.2014 19:29

MHP Siirt İl Teşkilatı ve Adayı gazetemizi ziyaret etti. MHP İl Başkanı Aslan Tükenmez, İl Belediye Başkan Adayı Muammer Ekinci ve Şirvan İlçe Belediye Başkan adayı M. Olcay Atakuş, gazetemizi ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

MHP Ankara Genel Merkez tarafından Siirt'e gönderilen ve Şirvan'dan Belediye Başkanı Adayı olan M. Olcay Atakuş, Şirvan ilçesinde birçok vatandaşlar görüştüğünü ve sahaya indikleri süre içerisinde ciddi bir destek alacaklarını savundu.

MHP Siirt Belediye Başkan Adayı Muammer Ekinci ise partisinin Siirt'te ciddi bir oy alacağına inandıklarını ve siyasete tepkili olan birçok vatandaşın MHP kulvarlarında yer alacağını belirtti. MHP'nin diğer partilerden daha fazla çalıştığını belirten Muammer Ekinci, "Bizler MHP'yi bu seçimde ayaklandıracağız. Siirt halkı kendilerine yapılan yanlışları çok iyi biliyor ve bunu da sandıkta gösterecektir. Şimdi bizler ciddi bir destek gelmeye başladı. Amacımız kazanmak ama bunun yanında ciddi bir oy alarak gücümüzü göstereceğiz" dedi.

Muhabir. M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika MHP, 'Siirt'te Ciddi Bir Oy Alacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement