'CHP'den geçişler olacak mı?' sorusuna Muharrem İnce'den imalı yanıt: Görüşmeler var - Son Dakika
Politika

'CHP'den geçişler olacak mı?' sorusuna Muharrem İnce'den imalı yanıt: Görüşmeler var

Geçtiğimiz günlerde CHP'den zehir zemberek sözlerle ayrılan Muharrem İnce, merak edilen iddialarını değerlendirdi. 'CHP'den Memleket Hareketi'ne geçiş olacak mı?' sorusuna imalı bir şekilde yanıt veren İnce, "Evet tabii, görüşmeler var" cevabını verdi.

11.02.2021 23:33  Güncelleme: 23:56

HaberTürk ekranlarında yayınlanan 'Nedir Ne Değildir?' programının bu haftaki konuğu Muharrem İnce oldu. İnce; Deniz Zeyrek, Nagehan Alçı, Mehmet Akif Ersoy ve Şaban Sevinç'in sorularını yanıtladı.

İnce, "CHP'den partinize geçiş olacak mı?" sorusuna "Şu an bu konuda bir şey söylemek istemiyorum, kişiler üzerinden konuşmak doğru değil" açıklamasını yaptı.

"GÖRÜŞMLER VAR"

İnce'nin imalı bir şekilde gülerek verdiği cevap üzerine gazeteciler, "Görüşmeler var yani?" diye sordu. İnce, bu soruya "Evet tabii, görüşmeler var" cevabını verdi.

SERT SÖZLERLE CHP'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

Muharrem İnce geçtiğimiz günlerde CHP yönetimini ve parti politikasını zehir zemberek sözlerle eleştirip istifa etmişti. İnce istifa açıklamasında, "ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum... Mustafa Kemal Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum. Atatürk'e kefere diyenlerle yolumu ayırıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

\'CHP\'den geçişler olacak mı?\' sorusuna Muharrem İnce\'den imalı yanıt: Görüşmeler var

Son Dakika Politika 'CHP'den geçişler olacak mı?' sorusuna Muharrem İnce'den imalı yanıt: Görüşmeler var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement