Ordu'da Numan Kurtulmuş Coşkusu - Son Dakika
Politika

Ordu'da Numan Kurtulmuş Coşkusu

Ordu\'da Numan Kurtulmuş Coşkusu

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Ordu’dan aday olmasının Ordu ili açısından büyük bir şans olduğunu söyledi.

07.04.2015 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Ordu'dan aday olmasının Ordu ili açısından büyük bir şans olduğunu söyledi.

Av. Uğur Çelenk yaptığı açıklamada, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un siyasi birikimi, akademik kariyeri, dürüst ve çalışkanlığı ile her zaman Ordu'nun gururu olduğunu söyledi. Kurtulmuş'un Ordu'dan aday olmasının teşkilatlarda büyük bir sevinç ve övünç kaynağı olduğunu vurgulayan Çelenk, "Ordu kamuoyunun da aynı sevinci ve hassasiyeti paylaşacaklarına inanıyorum. Numan Kurtulmuş Ordu için bir şans olacaktır. Diğer 4 arkadaşımızla birlikte Ordu bir kez daha Ankara'da güçlü şekilde temsil edilecektir" dedi.

7 Haziran seçimlerinde hedeflerinin '5'te 5' yapmak olduğunu dile getiren Çelenk, "Biz, Adalet ve Kalkınma Partisi kendisini siyasetin merkezinde konumlandıran muhafazakar demokrat bir kitle partisidir. Cumhuriyet tarihinin en büyük demokratikleşme ve değişim hamlesini başlatan AK Parti, kurulduğu 2001'den bu yana girdiği her seçimden ve 2 halk oylamasından başarıyla çıkmış, üst üste üç dönem oylarını artırarak iktidarını koruma başarısı göstermiştir. AK Parti'nin geliştirdiği 'muhafazakar-demokrat' siyasi kimlik, kurumsallaşarak büyük bir siyasi cazibe merkezine dönüşmüş ve diğer bölge ülkelerine örneklik teşkil edecek bir ilham kaynağı haline gelmiştir" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ordu'da Numan Kurtulmuş Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sezer yılmaz....ordu: Şimdiden hayırlı olsun inşallah dahayüksekte görürüz 0 0 Yanıtla

Advertisement