Beşiktaş'ın Eski Kaleci Antrenörü Zafer Öğer Çaykur Rizespor'da - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Eski Kaleci Antrenörü Zafer Öğer Çaykur Rizespor'da

Beşiktaş\'ın Eski Kaleci Antrenörü Zafer Öğer Çaykur Rizespor\'da

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın eski kaleci antrenörü Zafer Öğer'i kaleci antrenörlüğü görevine getirdi.

07.01.2013 14:57

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın eski kaleci antrenörü Zafer Öğer'i kaleci antrenörlüğü görevine getirdi.

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kendi ekibini oluşturduğunu belirterek eksik olan kaleci antrenörlüğüne Zafer Öğer'in getirildiğini açıkladı. Ferah, Öğer ile sezon sonuna kadar anlaşıldığını belirtti. Kaleci antrenörlüğü için daha önce teklifte bulunulan Rüştü Rençber ailevi nedenlerden ötürü görevi kabul etmemişti.

KALU DÖNÜYOR

Bu arada devre arasında Nijerya milli takımına çağrılan ve en az 4 hafta takımdan uzak kalacağı açıklanan forvet oyuncusu Uche Kalu, sakatlığı nedeniyle milli takım kampından çıkarıldı. Kalu, yarın Rize'ye gelecek ve tedavisinin ardından takımla birlikte ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Teknik direktör Mustafa Denizli, Kalu'nun kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu söyledi.

ŞAHİN SAKATLANDI

İkinci yarı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antrenmanla sürdüren Çaykur Rizespor'da girdiği ikili pozisyonda sakatlanan Şahin, antrenmanı yarıda bıraktı. Denemeye alınan Nijeryalı orta saha oyuncusu Vincent Eze Okehuie ise antrenmanda kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Teknik Direktör Denizli, antrenmanda futbolcularla yakından ilgilendi, sık sık uyarılarda bulundu. Kaleciler Loria ve Fırat'ı ise kondisyoner Stefano Moreno çalıştırdı.

FOTOĞRAF - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Eski Kaleci Antrenörü Zafer Öğer Çaykur Rizespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement