Co Adriaanse Hazırda Bekliyor - Son Dakika
Spor

Co Adriaanse Hazırda Bekliyor

Co Adriaanse Hazırda Bekliyor

Hollanda basını, sezon sonunda Feyenoord’dan ayrılacak olan Ronald Koeman’ın yerine düşünülen teknik adamlar arasında Co Adriaanse’nin en büyük aday olduğunu yazdı.

27.02.2014 14:51

Feyenoord, sezon sonunda görevden ayrılacak olan Ronald Koeman'ın yerine teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Bu hafta içinde, Louis van Gaal ile görüşen ancak ret cevabını alan kulüpte, futbol direktörü Martin van Geel'in listesinin başında 67 yaşındaki Co Adriaanse'nin olduğu belirtiliyor. Ülkenin önde gelen gazetelerinden AD'de çıkan habere göre, son olarak 2011/12 sezonunda Twente'de görev yapan hocayla görüşmeler başladı. Adriaanse, 2000 yılında Willem II'yi mütevazi kadrosuyla Şampiyonlar Ligi gruplarına sokarak kulüp tarihinde bir ilki başarmıştı. Ardından 2006 yılında Porto ile hem lig hem kupa şampiyonu olarak "Dobradinha" yapan Adriaanse, 2009'da da Red Bull Salzbug'la Avusturya Ligi şampiyonluğunu kazanmıştı. Adriaanse, ayrıca AZ, Ajax, Metalurh Donetsk, Al Sadd gibi kulüplerde teknik adamlık yaptı.

Feyenoord, Adriaanse'nin kendilerine vereceği olumsuz cevaba karşın şu anda boşta olan Fred Rutten'i de hazır tutuyor. Son olarak Vitesse'nin başında olan Rutten için, Marco van Basten'in sezon sonunda ayrılacak olması sebebiyle teknik direktör arayışındaki Heerenveen ve AZ de sırada. Rotterdam kulübü Vitesse'nin şu anki hocası Peter Bosz'u da son aday olarak listede tutuyor, zira Bosz'un Arnhem kulübüyle halen devam eden bir kontratı var ve yüksek tazminatı Feyenoord'u düşündüren pürüz.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Co Adriaanse Hazırda Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement