Denizlispor'dan Taraftara Çağrı - Son Dakika
Spor

Denizlispor'dan Taraftara Çağrı

Denizlispor\'dan Taraftara Çağrı

Denizlispor yönetimi kritik Giresunspor maçı öncesi taraftarlara destek çağrısında bulundu.TFF 1.Lig 30.hafta maçında kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor'u konuk edecek olan Denizlispor'da, maçın hazırlıkları sürüyor.

13.04.2012 12:21

Denizlispor yönetimi kritik Giresunspor maçı öncesi taraftarlara destek çağrısında bulundu.

TFF 1. Lig 30. hafta maçında kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor'u konuk edecek olan Denizlispor'da, maçın hazırlıkları sürüyor. Geçen hafta İstanbul Güngörenspor deplasmanından farklı galibiyetle dönerek hem moral bulan, hem de alt sıralardaki takımlardan biraz daha uzaklaşan Denizlispor, Giresunspor'u mağlup ederek son 4 haftaya rahat girmenin hesaplarını yapıyor. Sakatlığı devam eden Eser Yağmur dışında eksik bulunmayan Yeşil siyahlı ekip, zorlu maçta taraftar desteği bekliyor.

Denizlispor Asbaşkanı Feridun Basmacı, ligde en kritik haftalara girdiklerini belirterek, Giresunspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Son haftalarda başarılı bir grafik çizdiklerini ve düşme hattından uzaklaştıklarını belirten Feridun Basmacı, "Ligde geride kalan son 5 hafta bizim için çok önemli. Bu periyodda en kritik maçımızı Giresunspor'la oynayacağız. Bu maçı kazandığımız taktirde rahatlayacağız. Bu maçta kesinlikle puan kaybına tahammülümüz yok. Ligin ilk yarısında deplasmanda yendiğimiz rakibimizi yine yenerek alt sıralardan tamamen uzaklaşmak ve düşme korkusunu üzerimizden atmak istiyoruz" dedi.

Bu sezon kendi evlerinde oynadıkları maçlarda taraftarların büyük desteğini aldıklarını belirten Basmacı, "Giresunspor maçında da taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızın tribünleri doldurarak maçın son dakikasına kadar bize destek vermesini istiyoruz. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak Giresunspor'u yenmek zorundayız" diye konuştu.

Denizlispor'un Giresunspor maçına, İsmail- Furkan, Fatih, Caner, Güray- Veli, Emin, Ragıp, Dilaver- Kenan- Gohou onbiriyle çıkması bekleniyor. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor'dan Taraftara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement