Denizlispor Yönetiminden Başkan Zolan'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Denizlispor Yönetiminden Başkan Zolan'a Ziyaret

Denizlispor Yönetiminden Başkan Zolan\'a Ziyaret

Denizlispor yönetimi Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

07.08.2012 17:21

Denizlispor yönetimi Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Süleyman Urkay, başkanlığındaki yönetime başarılar dileyen Başkan Zolan, "Denizlispor'a bugüne kadar en büyük desteği biz verdik. İhtiyaç duyulması halinde yine destek oluruz. Önemli alan tüm kentin Denizlispor'u sahiplenmesi" dedi.

Denizlispor'un yeni yönetimi Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti. Süleyman Urkay, başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette yeni oluşturulan yönetime başarı dileyen Başkan Zolan, "Zor bir dönemde özveri gösterterek görev alan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Denizlispor'un geçtiği bu zor süreci aşması için herkesin elbirliği, gönül birliği içinde olması gerekiyor. Denizli'nin seferber olması gerekiyor" diye konuştu.

Bu zorlu dönemde yeni yönetimin elinden gelen gayreti göstereceğine inandığını belirten Başkan Zolan "Henüz yolun başındayız. Alınması gereken çok mesafe var. Bugüne kadar olağanüstü katkı sağladık. Karşılıksız katkı sağladık. Hep Denizli'nin bu değerine sahip çıkmalıyız düşüncesi ile hareket ettik. 8 yıldır sürdürdüğümüz destek bundan sonrada devam edecek. Ama asıl olan bu kentin bu değere sahip çıkması" şeklinde konuştu.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ise, sorumluluklarının farkında olduklarını belirterek, "Denizli Belediyesi ve başkanımızın Denizlispor'a verdiği katkı çok büyük. Kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Belediye Başkanı Osman Zolan'a üzerinde ismi yazılı Denizlispor forması ile atkı ve flama hediye etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor Yönetiminden Başkan Zolan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement