Gaziantepsporlu Futbolcular, Çıkışı Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Gaziantepsporlu Futbolcular, Çıkışı Sürdürmek İstiyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında Bursaspor'u konuk edecek olan Gaziantepspor'da futbolcular, rakiplerini yenip son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek istiyor.

22.01.2016 20:10

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında Bursaspor'u konuk edecek olan Gaziantepspor'da futbolcular, rakiplerini yenip son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek istiyor.

Takım kaptanı Elyasa Süme, gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle son 10 resmi maçta oyun kalitesi anlamında güzel işler başardıklarını söyledi.

Sezon başından beri bazı kırılma noktaları yaşadıklarını anlatan Elyasa Süme, "Bu noktalarda daha iyi direnç gösterebilseydik, bugün çok daha iyi yerlerde olabilirdik. Kaybettiğimiz ve üzüldüğümüz maçlar oldu. Ancak bunları bir kenara bırakıp, önümüzdeki maçlarda daha iyi olmanın çabası içerisindeyiz" dedi.

Bu hafta ligde Bursaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Elyasa Süme, şöyle devam etti:

"Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Çok şükür kazanmaya alışık bir takım haline geldik. Bu da çok güzel bir duygu ama bunu devam ettirmeliyiz. Geçen hafta Kasımpaşa gibi zor bir takıma karşı mücadele ettik. Yine o ayarda bir takımla oynayacağız. Bursaspor da kaliteli bir takım. Kolay bir maç olmayacak ama biz ev sahibiyiz. Yakaladığımız iyi gidişatı sürdürmenin hesaplarını yapıyoruz. Bu maçtan da mutlaka 3 puanla ayrılmalıyız. Üst sıralarda daha iyi bir yer edinmek için bunu başarmalıyız."

Taraftara da seslenen Elyasa Süme, "Onların da desteğini bekliyoruz. İnşallah taraftarımız bizim için itici bir güç olacaktır. Havalar soğuk olsa da tüm Gazianteplileri maça davet ediyorum" diye konuştu.

Abdülkadir: "Ligdeki gidişatımız çok iyi"

Orta saha oyuncusu Abdülkadir Kayalı ise Bursaspor maçının hazırlıklarının oldukça verimli geçtiğine işaret ederek, "Kupada ve ligde iyi durumdayız. Özellikle ligdeki gidişatımız çok iyi. Evimizde Bursaspor ile oynayacağız. Sıkı çalışıyoruz. Güzel bir hava yakaladık. Bursaspor'u da yenerek, bunu devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Abdülkadir, kupada Adanaspor ile yapılan maçta attığı golün hatırlatılması üzerine ise şunları kaydetti:

"Hocamız görev verdiği sürece tüm arkadaşlarım gibi ben de oynamaya hazırım. Takımdaki herkes kulübün iyiliği ve ileriye gidebilmesi için çalışıyor. Ben de şans bulduğum sürece yapabildiğim her şeyi sahaya yansıtmaya çalışacağım. Ligin başlarında daha çok şans buluyordum ama sonlara doğru sakatlık yaşadım. Şu an iyi durumdayım. Hocamız ne zaman görev verirse elimden geleni yapmaya devam edeceğim."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantepsporlu Futbolcular, Çıkışı Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement