Hentbol: Erkekler Süper Lig Play-out - Son Dakika
Spor

Hentbol: Erkekler Süper Lig Play-out

Erkekler Hentbol Süper Lig play-out'da küme düşmesi kesinleşen Akçaabat Tütünspor, Antalyaspor'la oynayacağı maça çıkmadı.

20.05.2016 16:23

Erkekler Hentbol Süper Lig play-out'da küme düşmesi kesinleşen Akçaabat Tütün spor, Antalyaspor'la oynayacağı maça çıkmadı.

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-out'da Akçaabat Tütünspor ile oynayacakları maçın rakiplerinin aldığı karar doğrultusunda yapılmayacağını ifade etti.

Küme düşmesi kesinleşen bir takımın maça çıkmama kararı almasının centilmenlik açısından doğru olmadığını ifade eden İrban, şunları kaydetti:

"Federasyonun sadece ligden düştüğü için maça çıkmama kararı alan bir takıma yaptırım uygulaması gerekiyor. Bizim de son maçımızı Milli Piyango ile olacak. Artık ligde her şey netlik kazandı ama biz o maça çıkacağız. Bir program yapıldıysa buna uyulması gerekiyor. Maça çıkmama kararı almak taraftarlara ve rakibe yapılan saygısızlıktır. Hiçbir spor dalında böyle bir maç iptal şekli olmaz. Spor kulüplerinin bundan sonraki süreçte bu konuya daha büyük hassasiyet göstereceği inancındayım."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol: Erkekler Süper Lig Play-out - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement