İspanyollar Arda Turan'ın Problemini Buldu: 6 Ay Futboldan Uzak Kalması Onu Bitirdi - Son Dakika
Spor

İspanyollar Arda Turan'ın Problemini Buldu: 6 Ay Futboldan Uzak Kalması Onu Bitirdi

İspanyol basını, Barcelona'daki performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Arda Turan'ın problemini buldu, "6 ay futboldan uzak kalması onu çok etkiledi." ifadelerini kullandı.

19.07.2016 16:59  Güncelleme: 17:00

Barcelona'da çözülmesi gerek 10 sorun olduğu belirtildi.

Mundo Deportivo'da yer alan Barcelona'nın çözmesi gereken 10 zorluk başlıklı Sergi Sole ve Joan Poqui imzalı yazıda Arda Turan'a da yer verildi. Haberde Barcelona'nın çözmesi gereken Dani Alves'in yerine Sergi Roberto ve Aleix Vidal'in monte edilmesi, ileri üçlüyü aratmayacak forvet alınması gibi sorunlara dikkat çekildi.

Barcelona'nın çözmesi gereken sorunlar arasında Arda Turan'ın durumu da yer aldı.

"6 AY UZAK KALMASI ONU ÇOK ETKİLEDİ"

Habere göre 6 aylık bekleyiş ve devamında karanlık geçen ikinci yarı performansının ardından Arda Turan'ın 'en iyi Arda Turan' versiyonuna getirecek rehabilitasyonun yapılması Barcelona'yı bekleyen sorunlar arasında yer alıyor. Yazıda Arda Turan'ın Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle 6 ay futboldan uzak kalmasının futbolcuyu çok etkilediğini belirtti.

Luis Enrique'nin Iniesta'nın alternatifi Arda Turan olur beklentisinde hayal kırıklığına uğradığı belirtilen yazıda Arda Turan'ın durumu tersine çevirmek zorunda olduğu vurgulandı. Haberde Barcelona'nın Arda Turan'ın fiziğini eski hale getirerek milli oyuncuyu Atletico Madrid'deki performansına ulaştırması gerektiğinin de altı çizildi.

İspanyollar Arda Turan\'ın Problemini Buldu: 6 Ay Futboldan Uzak Kalması Onu Bitirdi

Son Dakika Spor İspanyollar Arda Turan'ın Problemini Buldu: 6 Ay Futboldan Uzak Kalması Onu Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement