Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Balıkesirspor'a 3-2 yenilen Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Mücadele gücümüzü biraz daha arttırmak zorundayız." dedi.

04.12.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Balıkesirspor'a 3-2 yenilen Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Mücadele gücümüzü biraz daha arttırmak zorundayız." dedi.

Çapa, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, üzgün olduklarını belirtti.

Fuat Çapa, Balıkesirspor'un duran ve kendilerinden kaptığı toplarla kontraya çıkmayı hedeflediğini anlatarak, "Gol yedikten sonra daha fazla efor sarf etmemiz gerekiyor ki maçı tekrar çevirebilelim. Zemin bizim için gerçekten bir handikaptı. İlk devre ile ikinci devre arasındaki farkı görürsek bunu anlayabiliriz. Biz daha çok pas yapmaya çalışan bir takımız. İlk devre pas yapacak bir ortamımız olmadı. Bolu'ya çok sayıda yeni oyuncu geldi. Bolu iklimi ve hava şartlarını tam olarak algılayamadılar." diye konuştu.

Boluspor'un bugüne kadar yediği 16 golden 7'sinin penaltıdan olduğuna dikkati çeken Çapa, "Bir takımın 2 sezon boyunca yapabileceği penaltıyı biz 13 haftada yaptık. İlk ikiden sonra bazı riskler aldık ama son dakikalarda üst üste yapmış olduğumuz hatamızdan dolayı penaltıya yaptırdık ve mağlup olduk. Mücadele gücümüzü biraz daha arttırmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

- Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor'un teknik direktörü Can Cangök ise zorlu hava şartlarında geçen bir karşılaşma olduğunu ve her iki takımın da zorlandığını belirtti.

Karşılaşmanın ilk devresinde buldukları 3-4 net pozisyonu değerlendiremediklerini aktaran Cangök, "Bunlardan iki tanesi direkten döndü. İyi hücumlara çıktık ama gol atmakta şanssızdık. İkinci devrede Boluspor takımı biraz daha üzerimize uzun toplarla gelmeye başladı. Zaman zaman ceza sahası içinde karamboller oldu. Onun haricinde çok net pozisyon vermedik. Kendi kalemize attığımız talihsiz gol Boluspor'u oyuna ortak etti." şeklinde konuştu.

Cangök, her iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini de vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bana göre hak ettiğimiz bir oyunla 3 puan almamız gereken bir maçta son dakikada penaltıdan kazandık. Boluspor'da iyi takım ama Balıkesirspor da iyi takım. İyi mücadele ettik. Boluspor'dan daha net pozisyonlar yakaladığımızı düşünüyorum. Galibiyeti hak eden takım Balıkesirspor'du."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement