Manchester City, Messi İçin 250 Milyon Euro'luk Teklif Yapacak - Son Dakika
Spor

Manchester City, Messi İçin 250 Milyon Euro'luk Teklif Yapacak

İngiliz gazetesi The Sun, "Manchester City, Messi'nin serbest kalma maddesi olan 250 milyon Euro teklif yapacak ve Arjantinliyi kadrosuna katacak." yazdı.

20.11.2014 20:15  Güncelleme: 20:26

Son haftalarda Avrupa'nın transfer gündeminde Lionel Messi var. Arjantinli yıldız, ilerleyen yıllarda Barcelona'dan ayrılabileceğinin sinyallerini vermiş ve iddialar bir bir ortaya çıkmıştı. Bunlardan en sonuncusu ise İngiliz gazetesi The Sun'dan.

250 MİLYON EURO'LUK MADDEYİ KULLANACAKLAR

Gazetenin Messi'nin babası ve menajeri Jorge Messi'ye dayandırarak verdiği habere göre, Manchester City, 250 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini kullanarak yıldız oyuncuyu renklerine bağlamaya çalışacak. City'nin Messi'ye vergiler hariç haftada 300 bin sterlinlik maaş önereceği de iddialar arasında.

MESSİ NE DEMİŞTİ?

"Sezon sonrasını birlikte göreceğiz. Her ne kadar kulübümde sonsuza kadar kalacağımı önceden söylesem de bazen işler istediğiniz gibi gitmez. Futbolda her şey çok hızlı değişiyor ve bunun önüne geçilemiyor. Kulübümde yaşanan durumlar biraz karışık."

REKOR KİMDE?

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Galli futbolcu Gareth Bale, 2013/14 sezonunda 94 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e gitmiş ve gelmiş geçmiş en pahalı transfer olmuştu.

Manchester City, Messi İçin 250 Milyon Euro\'luk Teklif Yapacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Manchester City, Messi İçin 250 Milyon Euro'luk Teklif Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • karaton: değişiklik iyidir. . . . . messiyi bir de böyle izleyelim. . . 6 0 Yanıtla
  • vuqar: ya gidersen git arkadas, artik sikildik bu habarlerden (gide bilirim, ayrila bilirim), , , , ben bir barca hayraniyim, zaten son yilda messi sahada sadece geziyor, , bence o cokdan burakmis barcayi. . zaten suarez kanatda iyi oynamiyor, , messi giderse suarez cok iyi performans sergiler 3 3 Yanıtla

Advertisement