Manisaspor, Ankaragücü'nü Tek Golle Geçti - Son Dakika
Spor

Manisaspor, Ankaragücü'nü Tek Golle Geçti

Manisaspor, Ankaragücü\'nü Tek Golle Geçti

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 25.kendi sahasında Manisaspor'a 1-0 mağlup oldu.

06.02.2012 22:52

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 25. kendi sahasında Manisaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyun olarak iyi şeyler yaptıklarını ve her geçen gün gelişim sağladıkları bir oyun olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Maçın genelinde çok iyi oynayıp özellikle ilk yarı 2-3 tane golle sonuçlandırabileceğimiz pozisyonlar bulduk ama ön bölgede gol sıkıntısı yaşıyoruz. Bu da tabi biraz tecrübe ve ligde uzun süre oynamayı gerektiren bir şey. Bu çocuklar daha 1-2 ay öncesine kadar şu an oynadıkları ligden çok çok alt ligde oynuyorlardı. Ama gelişimlerinden, iyi niyetlerinden ve isteklerinden son derece memnunum. Bir anlık kişisel bir hata bugün sonucu doğurdu yoksa en azından beraberliği hak ettiğimiz bir maçtı."

Ankaragücü'nün yetenekli savunma oyuncusu İshak Doğan, konuşmasında, karşılaşmanın ilk yarısının kora kor bir oyunla geçtiğini dile getirerek, "Pozisyon sıkıntılarımız var. Öncelikle onları gidermeye çalışacağız. Karşılaşmanın son on dakikasında golü aradık ancak golü bulamadık. Bir galibiyet alalım ki biraz da biz mutlu olalım" dedi.

Serkan Şirin de konuşmasında, maça iyi başladıklarını, her geçen hafta daha iyi gittiklerini ifade ederek, "Eksikliğimiz tecrübesizlik, inşallah haftaya puan ya da puanlarla tanışmak istiyoruz" dedi.

ManisaSPOR CEPHESİ

Manisaspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise konuşmasında, Ankaragüçlü futbolcuları sezon başından beri vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutladı. Özat, oyunun ilk ve ikinci yarılarında net gol pozisyonlarına girdiklerini ifade ederek, "Bu tür takımlar, genç oyuncular. Bir ay önce bu ligi televizyondan izleyen oyuncular. Bayram, Ümit Kurt, Aydın, Mehmet Çoğum, İshak Doğan, Aybars, Bilal, Doğan bu oyuncuların hepsi benim zamanımda a takıma çıkarttığım talebelerimdi. Çok da fazla maç yapmasalar da bu

atmosfere uzak olan oyuncular değillerdi" şeklinde konuştu.

"Böyle maçlarda golü erken bulmak lazım" diyen Özat, şunları kaydetti:

"Bulamadığınız zaman bir takım sıkıntıları yaşamanız gayet doğal. Diğer tarafı da işin psikolojik boyutu; 12 hafta üst üste kazanamayan bir takımın golü bulamaması tedirgin olması gayet doğal. Ama kazandığımız için sevinçliyiz. Ankaragücü'ne bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

Manisasporlu oyuncu Ariza Makakula da, "Çok uzun süredir kazanamıyorduk. Bu galibiyet bizim için iyi oldu. 3 puanı aldığımız için mutluyuz" dedi.

Nemanja Vucicevic ise, ilk dakikadan itibaren oyunu domine ettik böyle dakikalarda golü erkenden yakalamanız gerekli. Atamazsanız rakibin direnci artıyor. 12 haftadan beri galibiyetimiz yoktu, bu galibiyet bizim için iyi oldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor, Ankaragücü'nü Tek Golle Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement