Milli Basketbolcu Semih Erden, Florence Eugene ile Yakalandı - Son Dakika
Spor

Milli Basketbolcu Semih Erden, Florence Eugene ile Yakalandı

Milli Basketbolcu Semih Erden, Florence Eugene ile Yakalandı

Milli Basketbolcu Semih Erden, bir dönem Kıvanç Tatlıtuğ ile birliktelik yaşayan Fransız model Florence Eugene ile bir restoran çıkışında yakalandı.

04.12.2015 09:29  Güncelleme: 10:10

Darüşşafaka Doğuş forması giyen milli basketbolcumuz Semih Erden, ünlü Fransız model Florence Eugene ile bir restoran çıkışında birlikte görüntülendi.

KIVANÇ TATLITUĞ İLE BİRLİKTEYDİ

Hürriyet'in haberine göre; Fransız model Florence Eugene, iki yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ ile bir reklam filminde rol almış, setteki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşmüştü. 2013 yazında sık sık birlikte objektife takılan ikilinin beraberliği çok uzun ömürlü olmadı. O ayrılıktan beri ortalarda görünmeyen Eugene ise sonunda basketbolcu Semih Erden'le gittiği Etiler'deki restoran çıkışı yüzünü gösterdi.



KAMERALARA VURDU

Baş başa yenen yemek sonrası mekandan ayrılmak üzere kapıya yönelen Eugene ve Erden, dışarıda habercilerin olduğunu öğrenince paniğe kapıldı. Erden, oradan görünmeden çıkabilmek için mal kabul kısmını kullanmayı seçti. O arada şoförü ise görüntü almalarını engellemek için gazetecilerin üzerine yürüyüp kameralara vurdu.



Son Dakika Spor Milli Basketbolcu Semih Erden, Florence Eugene ile Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ilim adami: sirayla is goruyorlar demekki siradakii ;) 2 0 Yanıtla
  • SEBZELERLE MEYVELERLEolmazBU İŞLER: ARAPLARINveNATOnun oyununa geldik.AB bizimle oynuyor.Bizimkiler camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların din bekçiliğini yaparak),NOTOnun arkasına saklanarak,DÜNYAYA hakim olacaklarını sanarlar?Zaman,ATOM ÇAĞI,(Bilim,Teknoloji).Beyinler değişmesse geleceğimiz karanlık.Vatanımız oyunlara getirilip,savaşa sürüklenmekte.Araplar ve diğer müslüman ülkeler SEBZE,MEYVE ile değil,ASKERİ DESTEKle gerçek dostluğunu göstersiner.Dalga geçmesinler. 0 0 Yanıtla
  • RUSSIAN TÜRKISH FRIENDSHİP: Arapların ve Nato,nun oyuna geldik.Rusya/Türkiye dostluğu bitmemeli.Almanya başta olmak üzere,yurtdışında yaşayan gençlerimizin provokasyona gelmemelerini,tarihi bilmeyen kişilerin siyaset yapmamalarını,facebook/tweetter gibi yerlerden üyeliklerini silmelerini,live chat sayfalarına girmemelerini,gece saat 23 den sonra internette gezinmemelerini,shisha barlara takılmamalarını,gece hayatından uzak durmalarını tavsiye ederim.Neden diye sormayın,düşünün!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement