Orduspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Orduspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

PTT 1. Ligde Orduspor, Antalyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

16.09.2014 01:06  Güncelleme: 08:06

PTT 1. Lig'de Orduspor, Antalyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmana sakatlıkları süren Ümit Tütünci ile Bilal Türkgüler katılmadı.

Antrenman öncesi mor-beyazlı ekibin forvet oyuncusu Ziya Alkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci maçında Adanaspor karşısında alınan 3 puanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Adanaspor maçını unutarak, Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Alkurt, şöyle konuştu:

"Antalyaspor zorlu bir rakip ama benim her zaman bir felsefem var, yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Tabi ki maça üç puan için çıkacağız. Adanaspor maçının ardından ara vermeden hemen hazırlıklara başladık. Bu, maça verdiğimiz önemi gösterir. İnşallah sahamızda üç puanla tanışmak istiyoruz. Bunun için de kendimize güveniyoruz."

Defans oyuncusu Hüsamettin Tut ise Antalyaspor'un çok güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Bu ligin şampiyon adaylarından birisi ama biz kendi oyunumuzu, kendi futbolumuzu oynadığımız sürece sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. İnşallah taraftarımızın desteğiyle gülen taraf biz olacağız" ifadesini kullandı.

Orduspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement