Ozan Tufan'ın Değeri 15 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Ozan Tufan'ın Değeri 15 Milyon Euro

Avrupa'nın köklü ekiplerinin markajına giren Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan için yeşil-beyazlı kulüp 15 milyon Euro bonservis ücreti belirledi.

30.03.2015 10:40  Güncelleme: 15:48

Avrupa'nın köklü ekiplerinin markajına giren Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan için yeşil-beyazlı kulübün 15 milyon Euro bonservis ücreti belirlediği öğrenildi.

MENAJERİYLE BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa basınında yer alan haberlere göre, A Milli Takım'ın EURO 2016 Elemeleri'nde oynadığı Hollanda maçı öncesinde İspanyol ekibi Atletico Madrid temsilcileri ile Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut'un bir araya geldiği öğrenildi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Menajer Ahmet Bulut'un, Ozan Tufan'ın babası Mehmet Tufan'a görüşmelerin olumlu yönde olduğu şeklinde bilgiler verdiği öğrenilirken, yeşil-beyazlı kulübün ise yıldız isim için bonservis bedelini belirlediği bildirildi.

OZAN İÇİN 15 MİLYON EURO

Ligde sergilediği performansın yanı sıra A Milli Takımı'nda da başarılı bir çizgide ilerleyen genç yıldız için Bursaspor'un Avrupa'dan gelecek herhangi bir teklifte 15 milyon Euro'luk bonservis ücreti talep edeceği öğrenildi.

DEVLER PEŞİNDE

Hollanda maçında genç oyuncuyu sıkı takibe alan Liverpool ve Juventus ekiplerinin de yeşil-beyazlı kulübün kapısını çalması beklenirken, Ozan Tufan'ın Bursaspor dışında oynamak istediği takımın İspanya'da bir kulüp olduğu belirtildi.

Ozan Tufan\'ın Değeri 15 Milyon Euro
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ozan Tufan'ın Değeri 15 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • koo: oha ulan ohaaa ona 1 lira bıle verenın aklından suphe ederımmmm iyicene saçmaladı bursa 5 9 Yanıtla
  • cenk: Emenikenin 20 milyon yaptığı piysdda ozan 30 milyon yapar 11 1 Yanıtla
  • berat: Ulan yok şişik fiyat yok kil yok yun birakin lan bu isleri adam sizin tuttuğunuz takima gelse takla atarsiniz guiza gibi gubrelere 17 milyon veren zihniyetler var bu ülkede benim deli kanli bursamin deli kanli çocuğu o paradan fazlasi yapar ... O KADAR.. 1 9 Yanıtla
  • murat: 1 milyon euro cok bile ptt liginde bile bundan daha iyi topcular var kım alırsa elinde kalır 3 7 Yanıtla
  • alican: bursaspor kendisine bir enayi kulüp arıyor, ozan ne oynuyor ki bu para telefuz ediliyor. ellerinde patlar. sıradan görev, adamı emsali çok türkiyede şansı süper ligde oynaması. başka bir farklılığı yok, anadoluda böylesi çok. 2 6 Yanıtla
  • Özel harekâtçı : 15 az ya 30 milyon isteyin 2 6 Yanıtla
  • misafir: ozan ileride çok büyük futbolcu olur, oyun tarzı çok farklı bir yetenek, başarılar koçum yolun inşallahaçık olur 3 2 Yanıtla
  • cenk: Ozan 13 milyona atleticoya paralar bursaya 3 1 Yanıtla
  • the: şişirin şişirin ozan kim la 15 milyon etsin akıllanmadınız daha büyük takımlara geçirecez diye. . 2 2 Yanıtla
  • Feylesof: Yabancı Kuralı kalktı uyandırayım 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement