Paris Saint Germain, Transfere 520 Milyon Euro Ayırdı - Son Dakika
Spor

Paris Saint Germain, Transfere 520 Milyon Euro Ayırdı

Paris Saint Germain, Transfere 520 Milyon Euro Ayırdı

Fransa'nın Paris Saint Germain kulübü, gelecek sezon için transfere tam 520 milyon Euro (yaklaşık 1.7 milyar TL) ayırdı.

27.01.2016 17:15  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris Saint Germain'in Katarlı sahibi Şeyh Nasır El-Khelaifi, önümüzdeki sezon için transfer bütçesi olarak 520 milyon Euro (yaklaşık 1.7 milyar TL) ayırdı. Şeyh'in transfer listesinde Ronaldo ve Neymar gibi dünya yıldızları bulunuyor. Fransız ekibi Paris Saint Germain, sezon sonunda eşi benzeri görülmemiş rekora imzasını atacak.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Bugüne kadar flaş transferlerle dikkatleri çeken Fransız ekibi, Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmek için 520 milyon Euro'luk rekor bir transfer bütçesi hazırladı.


YILDIZLAR İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Finansal Fair Play kuralları doğrultusunda hareket ettiklerini doğrulayan PSG'nin sahibi Nasır El-Khelaifi, dünya futbolunun en büyük yıldızlarını almak için düğmeye bastı. Sadece Neymar ve Cristiano Ronaldo için 300 milyon Euro ödemeye hazır olan Fransız ekibinin listesinde Robert Lewandowski de yer alıyor.

BİR ÇOK YILDIZI TRANSFER ETMİŞTİ

Katarlı işadamı Şeyh Nasır El-Khelaifi, 2012 yılında Paris Saint Germain'i satın aldıktan sonra David Beckham, Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva ve David Luiz gibi dünya çapında oyuncuları transfer etmişti.

Son Dakika Spor Paris Saint Germain, Transfere 520 Milyon Euro Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • nabukednezar: bu zengin arap seyhleri arap multecilere bakmazlar gider fransadan futbol takimina trilyonlar yatirirlar,turkiyeden bir takimda almazlar cunku bu araplar turkleri hic sevmezler,bizde arap multecileri besleyelim,sonra oysunlar gozumuzude anlarsiniz ne dedigimi. 11 2 Yanıtla
  • vatandas: muslumanlarim hayatlarini karartarak somurdugunuz milyon avrolar ahirette tek tek hesabi sorulacak yahudi ve hristiyanlar bu dunyada cennettesiniz ahirette yanin insallah 2 0 Yanıtla
  • Ülkücü: sonunda kapıya kiliti vururlar 2 0 Yanıtla
  • roni: Keske galatasarayi da araplar alsa siz o zaman gorun gs sirket gibi yonetilmeli 2 0 Yanıtla
  • TARIK UNLUOGLU: kumardan futboldan uzak durun kumardan kacın 1 0 Yanıtla

Advertisement