Sow İçin Geri Sayım! - Son Dakika
Spor

Sow İçin Geri Sayım!

Sow İçin Geri Sayım!

Moussa Sow'un geri dönmeyi çok istediği, Lens'in ise vatandaşı Advocaat'ın aracılığıyla Sarı-Lacivertli ekibe sıcak baktığı belirtildi.

20.08.2016 03:24

Moussa Sow'un geri dönmeyi çok istediği, Lens'in ise vatandaşı Advocaat'ın aracılığıyla Sarı-Lacivertli ekibe sıcak baktığı belirtildi. Sow'da kiralama, Lens'de ise satın alma tercihi uygulanacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın 3-0 kazanılan Grasshoppers maçı maçı sonrasında söylediği, "Stoch kanat oynamayı biliyor ama Emenike bilmiyor" açıklamasını mesaj olarak alan Sarı-Lacivertli yönetimin takımın yeni sistemine uygun iki ismi transfer etmek için harekete geçti. Bu isimlerin Moussa Sow ile Premier Lig'de Sunderland forması giyen Hollandalı kanat oyuncusu Jermain Lens olduğu bildirildi. Takvim Gazetesinin haberine göre Fenerbahçe bu iki birden kadrosuna katmak istiyor. Ancak en azından bir ismin kadroya katılması hedefleniyor. Moussa Sow'un kiralık olarak, Jermain Lens'in ise Bonservisiyle birlikte takıma katılması hedefleniyor. Sow'un bonservisinin yüksek olması satın alma tercihini oldukça zorluyor.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ İNGİLTERE'YE GİDİYOR...

Moussa Sow'un Fenerbahçe'ye tekrar gelmeyi çok istediği Jermain Lens'in ise Hollandalı vatandaşı Dick Advocaat'ın aracılığıyla takıma katılması planlanıyor. Transferleri fazla uzatmadan 1 hafta içinde bitirmeyi planlayan Fenerbahçe yönetimi Jermain Lens için İngiltere'ye giderek Sunderland'lı yöneticilerle masaya oturacak. Eğer fiyatta indirim olmazsa Lens için de kiralama formülü devreye sokulacak.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Sow İçin Geri Sayım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement