Villarreal, Espanyol'u Bakambu'nun Golleriyle 3-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Villarreal, Espanyol'u Bakambu'nun Golleriyle 3-1 Yendi

Villarreal, Espanyol\'u Bakambu\'nun Golleriyle 3-1 Yendi

Bursaspor'dan Villarreal'e transfer olan Cedric Bakambu, Espanyol maçında sonradan oyuna girerek takımına galibiyeti getirdi.

28.08.2015 23:37  Güncelleme: 23:48

İspanya La Liga'da 2. haftanın açılış maçında Villarreal ile Espanyol karşı karşıya geldi. El Madrigal'de oynanan mücadele 3-1'lik skorla ev sahibi Villarreal kazandı.

ESPANYOL'DAN ŞOK GOL

Espanyol, 5. dakikada Felipe Caicedo'nun golüyle öne geçerek devreye üstünlükle girdi. İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Villarreal, 67. dakikada Roberto Soldado'nun golüyle eşitliği sağladı. 64'te oyuna giren Bakambu, 87. dakikada Roberto Soldado'nun asistiyle takımını öne geçiren golü attı. Bakambu, 90. dakikada attığı 2. golüyle farkı 2'ye çıkardı ve tabelayı belirledi.

OYUNA SONRADAN GİRDİ

Bursaspor'dan Villarreal'e transfer olan Cedric Bakambu, maça yedek kulübesinde başladı ve 64. dakikada Leo Baptistao'nun yerine oyuna dahil oldu.

Bu sonucun ardından Villarrela, 4 puana yükselirken, Espanyol 3 puanda kaldı. Villarreal gelecek hafta Granada'ya konuk olacak. Espanyol ise sahasında Real Madrid'i konuk edecek.

Son Dakika Spor Villarreal, Espanyol'u Bakambu'nun Golleriyle 3-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mert: Bursa ucuza sattı bu adamı 4 0 Yanıtla
  • ozkan: Verdik elimizdeki gol silahini simdi bekliyoruz Sercan sahin gol atacak diye her o koltuğa oturandan yönetici olunmuyor 2 0 Yanıtla
  • Real Madrid: Bakambu güzel futbolcu 1 0 Yanıtla
  • ylın kazığı: bu bile orta sıra takımında gol atıyor arda olsa şimdi ooo neler yazmazdılar yılın kazığı oldu barçaya 0 0 Yanıtla
  • Real Madrid: Bakambu avrupa nin büyuk klublarina layik 0 0 Yanıtla
  • sadretin atığın: şikeli bu maç 0 0 Yanıtla

Advertisement