Yalova'da Amatör Maçta Kavga - Son Dakika
Spor

Yalova'da Amatör Maçta Kavga

Yalova\'da Amatör Maçta Kavga

Yalova 2. Amatör Küme B Grubu’nun 7. haftasında Ortaburunspor ile Samanlıspor arasında oynanan maçın son dakikalarında iki takım oyuncuları birbirine girerek tekme tokat kavga etti.

05.04.2015 19:00

Yalova 2. Amatör Küme B Grubu'nun 7. haftasında Ortaburunspor ile Samanlıspor arasında oynanan maçın son dakikalarında iki takım oyuncuları birbirine girerek tekme tokat kavga etti.

Yalova Amatör Saha 2'de oynanan maçın 90. dakikasına ev sahibi ekibin 2-0 üstün girerken, karşılaşmayı yöneten Ramazan Coşkun, Bilal Yılmaz'ı ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışına gönderdi. Bu duruma sinirlenen Samanlıspor oyuncuları ile Ortaburunsporlu futbolcular arasında sözlü sataşma kavgaya döndü. Taraftarlarında saha içerisine girmesiyle birlikte kavga daha da büyüdü. Yeşil zeminde futbolun dışında tekme ve tokatların konuştuğu kavgayı güvenlik güçleri güçlükle önledi. Maçın son düdüğünü çalan karşılaşmanın hakemi Ramazan Coşkun, Samanlıspor'da Bilal Yılmaz'ın yanı sıra olaylara karışan Sacit Uysal ve Ceyhun Kıral'ı, Ortaburunspor'dan ise Ferhat Erdinç'i kırmızı kart ile cezalandırdı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova'da Amatör Maçta Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement