Yeni Diyarbakırspor'da Galibiyet Planları - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor'da Galibiyet Planları

Yeni Diyarbakırspor\'da Galibiyet Planları

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da Cumartesi günü oynanacak olan Eyyüpspor maçı için galibiyet planları yapılıyor.

04.03.2015 23:44

Teknik direktör Mustafa Ceviz, nezaretinde Atatürk stadında yapılan antremanda Eyyüpspor maçının provası niteliğinde teknik taktik ve ceza atışları ağırlıklı idman yapıldı.

Yaklaşık 2 buçuk saat süren antreman boyunca yalnızca gol düşünüldü. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Cumartesi günü sahamızda önemli bir maç oynayacağız. Grubumuzun lideri Eyyüpspor maçını kazanıp, lig yarışında önemli bir avantaj elde etmek istiyoruz. Liderlik yarışında sahamızda önemli bir karşılaşma oynayacağız. Tüm hazırlıklarımızdaki planımızı galibiyet üzerine kurduk. Cumartesi günkü maçımızda Anıl, Serdar Cansu ile Samet kart cezalısı oldukları için oynayamayacaklar. Kadromuz geniş futbolcularıma güveniyorum. Tüm futbolcularımız hazır görev beklemektedirler. Yeni Diyarbakırspor olarak bu maçı kazanacak gücü kendimizde buluyoruz. Bize taraftarlarımızın da verecekleri büyük destekte yardımcı olacaktır. Biz bu maçımızda başarılı olacağımıza 3 puanımızı kar hanemize koyacağımıza, taraftarlarımızı sevindireceğimize inanmışız. Artık Yeni Diyarbakırspor hep çıkışa geçecektir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor'da Galibiyet Planları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement