Apple: Uygulamaların 64 Bit Olması Gerekiyor - Son Dakika
Teknoloji

Apple: Uygulamaların 64 Bit Olması Gerekiyor

Apple: Uygulamaların 64 Bit Olması Gerekiyor

Amerikalı şirket geliştiricilere bir kere daha hatırlatma yaptı.

18.12.2014 11:08
Hasan Uğur Nayır - -

Apple geliştirici sayfasında 1 Şubat tarihinden itibaren App Store'da sunulan yeni uygulamaların 64 bit desteğini içermesini ve iOS 8 SDK'sı ile geliştirilmesi gerektiğini hatırlatan yeni bir uyarı yayınladı. Aynı şartlar mevcut uygulamaların güncellemeleri için 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak.


Cupertino merkezli şirket geliştiricilerin Xcode'un varsayılan ayarlarında "Standart mimarileri" seçerek 32 ve 64 bitin tek bir ikili oluşturması gerektiğini belirtiyor.



Bazı gözlemcilere göre Apple, iOS 8.2 ve 2015'in ilk yarısı sonunda çıkaracağı diğer büyük güncelleme ile iOS 8'i tam olarak oturtacak. Şikayet edilen kısımları düzeltecek. Çeşitli internet portalları ve topluluklarına bakarsak, kullanıcılar eski iOS sürümlerinin daha iyi olduğunu ancak iOS 8'de hatalar olduğunu vurguluyor. Eylül ayında yayınlanan 8.0.1 güncellemesi skandalından sonra bazı tüketiciler Apple'a olan güvenlerinin sarsıldığını destek forumlarında yazmıştı. Analistlere göreyse Apple'ın en iyi ve en stabil iOS sürümü 9 olacak.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple: Uygulamaların 64 Bit Olması Gerekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement