Chrome Experiments ile Orta Dünya'ya Yolculuk - Son Dakika
Teknoloji

Chrome Experiments ile Orta Dünya'ya Yolculuk

Chrome Experiments ile Orta Dünya\'ya Yolculuk

Hobbit üçlemesinin sonuna gelirken, Chrome Experiments ile 'Orta Dünya'ya Yolculuk' (Journey Through Middle-earth) serisi güncellendi.

21.11.2014 10:29

Hobbit üçlemesinin sonuna gelirken, Chrome Experiments ile 'Orta Dünya'ya Yolculuk' (Journey Through Middle-earth) serisi güncellendi.

İster Hobbit, ister büyücü veya cüce, ister insan olun; epik Orta Dünya'da Frodo'nun Hüküm Dağı'na yaptığı yolculuktan, Bilbo'nun 17 Aralık'ta vizyona girecek "Hobbit: Beş Ordunun Savaşı"ndaki son savaşına kadar uzanan maceralarının tümünü yeniden yaşayabileceksiniz. Bu yılki Chrome Experiments, North Kingdom tarafından Warner Bros. Pictures, New Line Cinema ve Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM) işbirliğiyle sadece Chrome internet tarayıcısı için geliştirildi.

Maceraya, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinde yer alan 27 bölgeyi keşfedebileceğiniz göz alıcı güzellikteki etkileşimli bir Orta Dünya haritasında başlıyorsunuz. Bu yılki harita Bilbo, Gandalf ve Okçu Ozan Bard'ın da bulunduğu sekiz karakterin izlediği yolları öne çıkaran zengin 3D grafikler kullanılarak tasarlandı.

İlk kez bu yılki versiyonda yer alan Karşılıklı Savaş Oyunu'nda arkadaşlarınıza meydan okuyabileceksiniz. Son web teknolojileri kullanılarak geliştirilen oyun, tüm cihazlarınızda aynı deneyimi yaşayabileceğiniz şekilde geliştirildi.

Maceranın bir parçası olmak ve Orta Dünya'yı keşfetmek istiyorsanız, bilgisayar, telefon veya tabletinizde buraya tıklayarak en son Chrome Experiments projesi olan 'A Journey Through Middle-earth'ü (Orta Dünya'ya Yolculuk) deneyimleyebilirsiniz.

The post Chrome Experiments ile Orta Dünya'ya Yolculuk appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Chrome Experiments ile Orta Dünya'ya Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement