Çocukların Klasik Fotoğraf Makinesi ile İmtihanı - Son Dakika
Teknoloji

Çocukların Klasik Fotoğraf Makinesi ile İmtihanı

Çocukların Klasik Fotoğraf Makinesi ile İmtihanı

iPhone gibi akıllı telefonlar ile selfie çekmeye alışmış küçük çocukların eline, film kullanan eski bir fotoğraf makinesi verirseniz ne olur?

16.11.2014 17:59

iPhone gibi akıllı telefonlar ile selfie çekmeye alışmış küçük çocukların eline, film kullanan eski bir fotoğraf makinesi verirseniz ne olur?

İleri teknolojiye alışmış günümüz nesillerinin, eski cihazlara olan tepkilerini gösteren YouTube serisinin son videosunda film rulosu kullanan eski fotoğraf makinesi var. Belli bir yaşın üstündekiler, "Kids React" isimli bu video serisinde çeşitli yaşlarda çocukların eski nesil teknolojilere nasıl yaklaştıklarını, yüzlerinde buruk bir gülümseme ile izleyebilirler.

7-11 yaşları arasındaki çocuklar eski model fotoğraf makinesi karşısında önce meraklanıyorlar, GoPro zannedenler oluyor. Açılıp kapanan motorlu optik lensine ve ekranı olmamasına çok şaşırıyorlar. Fotoğraf çekmeye çalışıp da beceremedikleri söylenince, hepsinin hayal kırıklığına uğramaları çok komik görüntülere yol açıyor.

Daha sonra içine takmaları gereken film rulosu verilince bu sefer de ruloyu makineye takmaya boğuşan çocukların, "Bu işler eskiden ne kadar zormuş meğerse…", "Eee, fotoğrafı çektim ama nasıl göreceğim?" ve "Zamanında bunu kullanmak zorunda kalan insanlar için çok üzüldüm" tarzı yorumlarına çok güleceksiniz.

Sadece 13 yaşındaki bir genç cihazı daha önce görmüş ve nasıl kullanılacağını biliyor. Bu videoya bakarak teknolojinin ne kadar hızlı ilerlediğini ve gelecek nesillerin bizden ne kadar ileride olacağını hissetmek mümkün.

The post Çocukların Klasik Fotoğraf Makinesi ile İmtihanı appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Çocukların Klasik Fotoğraf Makinesi ile İmtihanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement