Galaxy Note 5'in Sızan Kılıf Render'ları Önemli İpuçları Veriyor - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy Note 5'in Sızan Kılıf Render'ları Önemli İpuçları Veriyor

Galaxy Note 5\'in Sızan Kılıf Render\'ları Önemli İpuçları Veriyor

Önümüzdeki aylarda çıkacak olan Galaxy Note 5 ile ilgili bilgiler ve sızıntılar gelmeye devam ediyor.

27.06.2015 12:17
Emre Çetinkaya - -

Samsung'un yeni phablet modeli Galaxy Note 5 muhtemelen Eylül ayının başlarında tanıtılacak. Aslında bu konu o kadar net değil. Zira bazı kaynaklar Samsung'un Note 5'i daha erken tanıtacağını iddia ediyor. Bunun yanında cihazla ilgili söylentiler ve sızıntılar da hızla yayılıyor. Mesela son olarak gelen raporlarda, Galaxy Note 5'te USB-C 3.1 olacağı yazıyordu.


Şimdi ise Fransız site Nowhereelse.fr, Galaxy Note 5'e ait olduğunu iddia ettiği bazı kılıf render'ları paylaştı. Bu ortaya çıkan kılıf ise Galaxy Note 5 hakkında bazı ipuçları veriyor.


Kılıfa baktığımızda ilk olarak Galaxy Note 5'in kavisli ekrana sahip olmadığını rahatlıkla anlayabiliyoruz. Ayrıca cihazda daha önceden olacağı söylenen USB Type-C'nin de yer almadığı sızan görsellerden anlaşılıyor. Cihazda hoparlörün ise alt tarafa konumlandırıldığı görülüyor. Tüm bunların yanında Note 5'in kamera tasarımı da tıpkı Galaxy S6'nınki gibi olacak.


5.7 inç boyutta Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip olması beklenen cihazda ayrıca, 20.7 MP arka, 8 MP ön kamera, S Pen desteği, parmak izi okuyucu, Exynos işlemci gibi özellikler bulunacak. Galaxy Note 5 hakkında ne düşünüyorsunuz?






Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Galaxy Note 5'in Sızan Kılıf Render'ları Önemli İpuçları Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement