Google Nexus 6 Yok Satıyor! - Son Dakika
Teknoloji

Google Nexus 6 Yok Satıyor!

Google Nexus 6 Yok Satıyor!

Google'ın yeni nesil akıllı telefon modeli Nexus 6, sunulduğu ön siparişin ardından stokları tükettiği paylaşıldı!

30.10.2014 16:20

Google'ın yeni nesil akıllı telefon modeli Nexus 6, sunulduğu ön siparişin ardından stokları tükettiği paylaşıldı! Google tarafında son durum…

Akıllı telefon ve phablet pazarına hızlı bir adım atan ve kendi işletim sistemi Android'in en son sürümüyle kullanıcı beğenisine sunulan Nexus'a sahip olmak eskisi kadar kolay değil. Google'ın kendi etkinliğinde tanıttığı ve geçtiğimiz haftalarda yeni nesil akıllı telefonlar için güncellenebilir olan Android L işletim sistemiyle piyasaya sürülecek Nexus 6 tüm stoklarını tüketti.

Google Play sitesinde ön siparişe sunulan Nexus 6'nın Amerika stokları tam anlamıyla tükendi. Ön sipariş veremeyen Nexus 6 taliplilerinin gerçek satışı beklemek zorunda kalacakları paylaşıldı. Yüksek etiket fiyatlarıyla satışa sunulan Nexus 4 ve Nexus 5'in ardından 649 Dolar ile geleceği açıklanan Nexus 6'nın teknik özellikleri de pazarın rekabet katsayısını arttıracak gibi görünüyor.

1440x2560p yani QuadHD(2K) çözünürlük, 6 inç ekran boyutu ve 456ppi piksel yoğunluğuyla dikkat çeken Nexus 6, işlemci gücünü Qualcomm'un Snapdragon 805'den geçici bellek gücünü ise 3 GB Ram'den sağlıyor. 32 ve 64 GB dahili depolama alanına sahip yeni nesil phablet modelin, 13 Megapiksel arka ve 2 MP de ön kamerası bulunuyor.

3220 mAh(miliamper) batarya gücüyle dikkat çeken Google Nexus 6'yı satın almak için artık Google Play'in sitesine girmek yerine satışa sunulmasını beklemek gerekiyor.

The post Google Nexus 6 Yok Satıyor! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Google Nexus 6 Yok Satıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement