Gta Online'dan 12 Gb Ps3 Sahiplerine Üzücü Haber! - Son Dakika
Teknoloji

Gta Online'dan 12 Gb Ps3 Sahiplerine Üzücü Haber!

PlayStation 3'lerin 12 GB modellerine yeni güncelleme yaramayacak!

30.08.2014 12:10

PlayStation 3'lerin 12 GB modellerine yeni güncelleme yaramayacak! GTA Online'dan 12 GB depolama alanlı PS3 kullanıcılarına kötü haber…

Oyun dünyasının önde gelen oyun yapımcılarından biri olan Rockstar Games, PlayStation 3 kullanıcılarına yönelik bir açıklamada bulundu. Yenilenen ve geliştirilen fiziksel oyun motorları ve yüksek çözünürlüklü donanıma ihtiyaç duyan popüler oyun Grand Theft Auto(GTA) 5, birkaç oyun konsoluna gelmeyecek.

Rockstar tarafından yayımlanan resmi rapora göre, Sony'nin oyun konsolu PlayStation 3'ün Slim kasa yani 12 GB depolama alanına sahip varyantı, GTA 5'i desteklemeyecek. GTA 5 ve GTA Online, şuan itibariyle PS3 ve Xbox 360'da oynanabilir durumda fakat Rockstar Games'ın testlerinde yayımlanacak olan büyük güncellemede grafik işlemcisini yetersiz kaldığı ve oyunun hata verdiği görülmüş.

Eğer içinizden, "Oyunun yeni güncellemesini yapmasam/indirip kurmasam olmaz mı?" diye yöntemler geliştiriyorsanız, işte kullanıcıyı üzecek nokta da aslında bu. Oyunun devamı ve yeni görevler için bu güncellemenin yapılması şart koşulmuş. GTA 5'in, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için önümüzdeki ay satışa sunulacağını hazır yeri gelmişken bir kez daha sizlerle paylaşalım.

The post GTA Online'dan 12 GB PS3 Sahiplerine Üzücü Haber! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Gta Online'dan 12 Gb Ps3 Sahiplerine Üzücü Haber! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement