Samsung, Sony ve Htc Mini Amiral Gemilerine Hazırlanıyor - Son Dakika
Teknoloji

Samsung, Sony ve Htc Mini Amiral Gemilerine Hazırlanıyor

Samsung, Sony ve Htc Mini Amiral Gemilerine Hazırlanıyor

Telefon üreticilerinin mini modellerini piyasaya sürmesi bekleniyor.

16.04.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Telefon üreticilerinin mini modelleri çıkaracağına dair farklı farklı dedikodular var. Digitimes da verdiği haberde bu gelişmeyi tekrardan doğruladı. Tedarik zinciri kaynaklarına göre Samsung, Sony ve HTC'nin 2014'ün 2. çeyreği sonunda üst düzey telefonlarının mini sürümlerini çıkaracak. Kaynaklar satıcıların yol haritasına dayanarak Samsung Galaxy S5 mini, HTC One M8 mini ve Sony Xperia Z2 Compact modellerinin çıkacağını vurguluyor.


Fiyatlandırma konusunda ise farklı yorumlar mevcut. Asyalı isimsiz kaynaklara göre bu seneki mini modelleri geçtiğimiz seneye göre daha yüksek olacak. Diğer yandan birkaç ekonimistin görüşü ise bu yorumun tam tersi. Belirtilene göre telefon üreticileri mini ve diğer orta segment modelleriyle satışlar için sağlam bir destek olmasını planlıyor. Bu yüzden fiyatlandırma konusunda beklenenden daha düşük olabilirler.


Şimdilik mini modellerle ilgili somut bir kanıt yok. Ancak geçtiğimiz seneki stratejinin devam etmesi, mini ve daha büyük ekranlı diğer modellerin çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung, Sony ve Htc Mini Amiral Gemilerine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement