Tizen'li Samsung Z İçin Kötü Haber Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Tizen'li Samsung Z İçin Kötü Haber Geldi

Tizen\'li Samsung Z İçin Kötü Haber Geldi

Bu modeli bekleyenler, şu aralar bu ürünü unutsa iyi olur.

29.07.2014 10:14
Mahmut Saral - -

Samsung, son yıllarda Intel ve LG'nin de destek verdiği bir mobil işletim sistemi ve bu sistemle çalışan akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor. Tizen isimli bu sistemin ilk etapta olmasa da ilerleyen yıllarda Android'e rakip olması ve böylelikle Samsung'un yazılımsal bazda da Google'a bağımlılığının azaltılması hedefleniyor. Görünüşe göre bu hedeflerin gerçekleşmesi için daha çok vakit var.


Daha evvel gelen bilgilerde, Samsung'un ilk Tizen'li telefonu Galaxy Z, resmen duyurulmuş ve yaz aylarında önce Tizen ile ilgili geliştiriciler konferansı ve hemen ardından da Rusya'da görüyüce çıkacağı bildirilmişti. Ancak daha sonra gelen bilgilerde, sistemin daha fazla geliştirilmesi gerektiği için ertelemeye gidildiği, ancak yıl bitmeden bir tane Tizen'li telefonun çıkarılmak istendiği bildirilmişti. Son bilgiler ise, bu beklentilerin de bittiğini gösteriyor olabilir.


Son günlerde artan söylentilere Samsung'tan doğrulama geldi. Samsung, Tizen sisteminin daha fazla geliştirilmesi gerektiği sebebiyle Samsung Z'nin "süresiz olarak" ertelendiğini duyurdu. Dolayısıyla bu model çıkar mı, çıkarsa ne zaman çıkar, şu an tüm bu sorular yanıtsız olarak bekliyor.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Tizen'li Samsung Z İçin Kötü Haber Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement