Whatsapp Yeni Özellikler ile Güncellendi - Son Dakika
Teknoloji

Whatsapp Yeni Özellikler ile Güncellendi

Whatsapp Yeni Özellikler ile Güncellendi

Dünyada en fazla tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özellikler ile iOS platformu üzerinde güncellendi.

26.07.2016 11:19

Dünyada en fazla tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özellikler ile iOS platformu üzerinde güncellendi.

Sahibi Facebook olan anlık mesajlaşma servisi WhatsApp, her geçen zaman dilimi içerisinde yeni bir güncelleme ile hem gelişiyor hem de yenilenmeye devam ediyor. iOS işletim sistemi kullanan cihazlar üzerinde yayınlanan güncellemenin içeriğinin kullanıcı odaklı iyileştirmelerden oluştuğunu ve hız konusunda artık önceki sürümüne göre biraz daha hızlı performansa sahip olduğu söylenebilir.

WhatsApp'ın Yeni Sürümünde Yer Alan Yeni Özellikler!!

Konuşma esnasında gönderdiğiniz tekli emojiler önceden sadece kırmızı kalp şeklinde gönderilen emoji için geçerli olan büyük gözükme özelliği artık tüm emojiler için aktif. Bu özelliğin Facebook tarafından çıkarılan Messenger uygulamasında da hali hazırda kullanılmasının ardından WhatsApp için de kullanılır hale getirildi.

WhatsApp kamera uygulamasını kullanarak video kaydetmek isterseniz yakınlaştırmak istediğiniz görüntüyü ekran üzerinde parmağınızı yukarı ya da aşağı hareket ettirerek istediğiniz biçimde çekebilirsiniz.

Artık sohbetler kategorisinde yer alan en üstteki düzenle seçeneğine dokunduğunuz zaman silme, okundu olarak işaretleme ya da konuşmayı arşivleme gibi işlemleri birden fazla konuşmayı seçerek yapabilirsiniz.

Ve en önemli yeni gelişme olarak artık sohbet pencereleri önceye göre daha hızlı çalışıyor.

Yeni WhatsApp sürümünüüzerinden güncelleyebilirsiniz.

Berkay Eke/

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Whatsapp Yeni Özellikler ile Güncellendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement