3 Mahalle, İki Ayrı İftar Sofrası - Son Dakika
Yerel

3 Mahalle, İki Ayrı İftar Sofrası

Mamak Belediyesi’nin birden fazla mahallede gerçekleştirdiği iftar buluşmaları devam ediyor.

03.07.2014 12:10

Mamak Belediyesi'nin birden fazla mahallede gerçekleştirdiği iftar buluşmaları devam ediyor.

Mahallede İftar Var etkinliğinin bu kez adresi Akdere, Kutlu ve Mutlu Mahalleleri oldu. 3 bin 5 yüz kişinin katıldığı iftar programına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkan 2.vekili Ali Aydın, Başkan Yardımcısı Aydın Demir ve mahalle sakinleri katıldı. Akgül, iftar sofralarının bulunduğu alanda mahalle halkı ile tek tek selamlaştı. Dört yıldır mahalle iftarlarını devam ettirdiklerini belirten Akgül, mahalle iftarlarının dostluğu pekiştirdiğine ve paylaşımı artırdığına dikkat çekti.

ESKİ RAMAZANLAR GERİ GELDİ

Mahalle iftarlarının çocuklar açısından da ayrı bir önem taşıdığını kaydeden Akgül, "Mamak'ta ramazan her noktada her mahallede ayrı bir güzellikte yaşanıyor. Çocuklarla beraber, zengin, fakir, yaşlı, genç ayırt etmeden bir aile gibi aynı sofranın etrafında bir ekmeği paylaşıyoruz. Bizlere sordukları zaman eski ramazanlar deriz, mahalle iftarlarımızla da çocuklarımızın ileride bu yılları hatırlayacak anıları olacak. Çocuklarımıza Ramazanın bereketini yaşatmalıyız" dedi.

İftardan sonra sahne alan Karagöz-Hacivat, kukla gösterileri ve tasavvuf musikisi mahallelilere keyifli bir akşam yaşattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3 Mahalle, İki Ayrı İftar Sofrası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement