Adana'da Terör Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Adana'da Terör Operasyonu

Adana'da terör örgütü Maoist Komünist Parti (MKP) adına faaliyet gösteren ve propaganda yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

16.11.2012 17:00

Adana'da terör örgütü Maoist Komünist Parti (MKP) adına faaliyet gösteren ve propaganda yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, MKP terör örgütü adına faaliyet gösteren ve örgüt propagandası yapan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında, aralarında örgüt sorumlularının da bulunduğu toplam 5 şüpheli, gözaltına alındı.

Şüphelilerin yakalandıkları yerlerde ve dernek bürosunda yapılan aramalarda, muhtelif sayıda bilgisayar, cep telefonu, taşınabilir bellek, bilgisayar hard diskleri, hafıza kartları, CD'ler ve bol miktarda terör örgütü propagandası içeren, haklarında toplatma kararı bulunan gazete, dergi, kitap ve doküman ele geçirildi.

Zanlıların yasal işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiği belirtilen açıklamada, "Teşkilatımız, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımız için baskı ve tehdit oluşturabilecek her türlü yapı ve organizasyonlar üzerine kararlı bir şekilde gitmeye devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Tevfik Işık - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement