Adana Devlet Tiyatrosu'nda Yeniden "Macun Hokkası" - Son Dakika
Yerel

Adana Devlet Tiyatrosu'nda Yeniden "Macun Hokkası"

Adana Devlet Tiyatrosu\'nda Yeniden "Macun Hokkası"

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT) bu hafta kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için ‘Macun Hokkası’ adlı oyunla perde diyecek.

13.11.2015 14:37

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT) bu hafta kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için 'Macun Hokkası' adlı oyunla perde diyecek.

Musahipzade Celal'in yazdığı, Münir Canar'ın yönettiği Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun en önemli güldürülerinden olan 'Macun Hokkası', 17-21 Kasım tarihleri arasında tekrar izleyici karşısına çıkacak.

Macun Hokkası, Salmatomruk'daki savakların üzerinde bir mahallede geçmekte. Mahalledeki zengin ağalardan biri ölünce bütün mal varlığı kızına kalmıştır. Mahallenin paragöz insanları kızla evlenebilmek için türlü oyunlar çevirmeye çalışırken yıllar sonra kızın nişanlısının ortaya çıkmasıyla işler değişir.

Müzikli, şarkılı, danslı, şen şakrak bir aşk macerasına tanıklık etmek isteyenler 17 Kasım Salı, 18 Kasım Çarşamba, 19 Kasım Perşembe, 20 Kasım Cuma günü saat 20.00'de, 21 Kasım Cumartesi günü saat 15.00 ve 20.00'de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi sahnesinde izleyebilirler.

Küçükler kadar büyüklerin de beğenisini toplayan fantastik çocuk oyunu 'Eski Dünya Masalı', 18 Kasım Çarşamba günü saat 14.00 de, 22 Kasım Pazar günü saat 11.00 de seyircisini büyülemeye devam edecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Devlet Tiyatrosu'nda Yeniden 'Macun Hokkası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement