Aksam Yeni Dönem Hobi ve Kişisel Gelişim Kursları Kayıtlarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Aksam Yeni Dönem Hobi ve Kişisel Gelişim Kursları Kayıtlarına Başladı

Aksam Yeni Dönem Hobi ve Kişisel Gelişim Kursları Kayıtlarına Başladı

Afyonkarahisar’da Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği’nin (AKSAM) hobi ve kişisel gelişim kurslarına bu sezon da devam edeceği belirtildi.

21.08.2014 15:55

Afyonkarahisar'da Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği'nin (AKSAM) hobi ve kişisel gelişim kurslarına bu sezon da devam edeceği belirtildi.

Konu ile ilgili AKSAM'dan yapılan yazılı açıklamada yeni dönem kurs kayıtlarına başlandığı, geçtiğimiz Çeşmeli Konak'da verilen kursların bu yıl Yeşilyol'da ki AKSAM binasında verileceği kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı açılan kurslarda her kesimden ve yaştan insanın istifade edebileceği kurslar bulunuyor. Ebru ve diksiyon gibi hobi kurslarının yanı sıra Arapça ve Osmanlıca dil kursları ile kişisel gelişim kursu yetişkinler için hizmet verecek. Çocuk Sanat Akademisi çatısı altında yaz kurslarıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden AKSAM, yeni sezonda da yine 4-14 yaş arası çocuklara resim, bale, tiyatro, koro ve halk oyunları ile eğitimlerini sürdürecek. Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı öğretim görevlilerinin eğitmenliğinde verilen gitar, bağlama, keman, ud ve ney gibi enstrüman kursları da müzik alanında kendini geliştirmek isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verecek. Bir AKSAM klasiği haline gelen Türk Sanat ve Halk Müziği toplulukları da kadrosundaki isimleri korurken yeni sesler de kayıtların alınmasından sonra yapılacak olan elemelerle korolardaki yerini alabilecek. Kurslar 15 Eylül'den itibaren başlayacak. Yeşilyol'da bulunan AKSAM merkez ofiste devam eden kurs kayıtları 5 Eylül Cuma günü sona erecek." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksam Yeni Dönem Hobi ve Kişisel Gelişim Kursları Kayıtlarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement