Aksaray'da Köydes Ödenek Tahsisat Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Köydes Ödenek Tahsisat Toplantısı Yapıldı

Aksaray Valisi Şeref Ataklı başkanlığında, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) ödenek tahsisat toplantısı düzenlendi.

03.02.2015 15:06

Aksaray Valisi Şeref Ataklı başkanlığında, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) ödenek tahsisat toplantısı düzenlendi.

Ataklı, Valilikte düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, merkez ve ilçelere tahsis edilecek ödeneklerin öncelikli ihtiyaçları göz önünde bulundurularak harcanacağını söyledi.

KÖYDES projeleri için tahsis edilen ödeneklerin temel altyapı hizmetleri; içme suyu, yol, köy içi parke taşı döşemesi, kanalizasyon, gölet yapımı gibi işler için kullanıldığını aktaran Ataklı, Aksaray'da ağırlıklı olarak içme suyu ve parke taşı döşemesi işlerinin yapıldığını belirtti.

Ataklı, Aksaray'da 2015 yılında KÖYDES Projeleri için 3 milyon 541 bin lira ödenek tahsis edildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"2014 yılı sonunda KÖYDES için 2 Milyon lira daha ödenek gönderildi. Toplamda 5 milyon 541 bin lira ödenek tahsisi yapılmış oldu. 2015 yılı KÖYDES ödenekleri ilçelere göre tahsisatlarının yapılarak öncelikli ve ödenek imkanlarına göre yapılacak işlere hemen başlatılacak. 2014 yılı sonunda ilave gelen 2 milyon lira da ilçe ve köylerin yine öncelikli ihtiyaç durumlarına göre tahsis edilecek."

Toplantıya, Vali Yardımcısı ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Tolga Polat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve kaymakamlar katıldı. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Köydes Ödenek Tahsisat Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement