Aytek, Kartlara Takılmıyor - Son Dakika
Yerel

Aytek, Kartlara Takılmıyor

Aytek, Kartlara Takılmıyor

Aydınspor 1923’ün en hırçın oyuncuları arasında yer alan ve hırslı oyun yapısıyla taraftarın sevgilisi olan Aytek Aşıkoğlu, “Her maçta sarı kart görmeye razıyım ama yeter ki play-offa kalalım ve üst lige çıkalım” dedi.

09.04.2015 12:43

Aydınspor 1923'ün en hırçın oyuncuları arasında yer alan ve hırslı oyun yapısıyla taraftarın sevgilisi olan Aytek Aşıkoğlu, "Her maçta sarı kart görmeye razıyım ama yeter ki play-offa kalalım ve üst lige çıkalım" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta play-off mücadelesi veren Aydınspor 1923'ün sevilen futbolcusu Aytek Aşıkoğlu, gördüğü kartları kafasına takmadığını ifade etti. Oynadığı mevki ile bağlantılı olarak sık kart gördüğünü belirten Aytek, tek dileğinin Aydınspor 1923'ün play-offa kalarak bir üst lige çıkmak olduğunu kaydetti. Siyah beyazlı takımda play-off ışığını gördüğünü belirten Aytek, bu yolda şehrin bir bütün olarak kenetlenmesi ve inanması gerektiğini dikkat çekti. Çok sık kart görmesi ile ilgili olarak da konuşan Aytek, "Kart görmeyi kafaya takmıyorum. Her maçta sarı kart görmeye razıyım ama yeter ki play-offa kalalım ve üst lige çıkalım" diye konuştu.

"KENDİMİZİ PLAY-OFFA HAZIRLIYORUZ"

Oynadığı diğer takımlarda birçok kez play-off oynadığını ve şampiyonluk yaşadığını dikkat çeken tecrübeli defans oyuncusu Aşıkoğlu, "Son haftalarda takımımızda bizim de anlamadığımız bir düşüş oldu. Ama bu durumu düzeltecek olan bizleriz. Arkadaşlarla play-offun ve bir üst ligin önemini devamlı konuşuyoruz. Takım olarak her türlü artıyı ve eksiyi göz önünde bulundurarak kendimizi play-offa hazırlamaya çalışıyoruz. Bir üst ligin avantajlarını takım ve biz futbolcular üzerindeki katkılarının fazla olduğunu biliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aytek, Kartlara Takılmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement