Başatlı Boru Profilin Müdürü Başkan Yemenici'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başatlı Boru Profilin Müdürü Başkan Yemenici'yi Ziyaret Etti

Başatlı Boru Profilin Müdürü Başkan Yemenici\'yi Ziyaret Etti

Başatlı Boru Profil A.Ş Fabrika Müdürü Makine Mühendisi Akçakocalı Murat Biriktir, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret etti.

26.01.2016 16:18

Başatlı Boru Profil A.Ş Fabrika Müdürü Makine Mühendisi Akçakocalı Murat Biriktir, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında Biriktir, Başatlı Boru Profil hakkında Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'ye geniş bir bilgi verdi. Üretim, satış ve finans konularındaki tecrübeleriyle müşteri memnuniyetli odaklı bakış açılarıyla, çözüm ortaklarıyla ve yeni ürünleriyle ülkeye ve tüm dünyaya hizmet edeceklerini belirten Murat Biriktir, aynı zamanda Akçakoca'nın hemşerisi olarak ta, her zaman katkıda bulanacaklarının altını çizdi. 7 aylık süre içerisinde Akçakoca ilçesinden ve bölgesinden biri Malzeme ve Metalürji Mühendisi olmak üzere, toplam 8 kişiye iş imkanı sağladıklarını. Fakat buna rağmen boru ve profil konusunda tecrübeli personel için istihdam açığı oldukları konusuna değindi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'de gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Başatlı Boru Profil A.Ş Fabrika Müdürü Murat Biriktir'e teşekkür etti ve kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Yemenici, böyle başarılı yöneticilerin ve hemşerilerinin ilçenin kalkınmasına, ekonomik ve sosyal yönden gelişmesine her zaman katkı ve destek sağlayacaklarına inandığını belirtti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başatlı Boru Profilin Müdürü Başkan Yemenici'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement