Denizde Mahsur Kalan Kaçaklar Kurtarıldı - Son Dakika
Yerel

Denizde Mahsur Kalan Kaçaklar Kurtarıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışırken denizde mahsur kalan Suriye uyruklu 52 kaçak, sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

17.04.2015 16:55

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışırken denizde mahsur kalan Suriye uyruklu 52 kaçak, sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Bozburun Mahallesi'ndeki bir koydan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 52 kaçak, bir tekneyle Yunanistan'ın Sökbeki (Simi) Adası'na gitmek için yola çıktı.

Tekneleri bozulan kaçaklar, denizde mahsur kaldı. Balıkçıların durumu fark ederek haber vermesi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığına bağlı bir bot ekibi gönderildi. Kurtarılan kaçaklar, Bozburun Karakol Komutanlığı'na getirildi.

Suriyeli oldukları belirlenen kaçakların ifade işlemlerinin ardından Marmaris Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Bürosuna gönderileceği belirtildi.

Kaçakları para karşılığında Sömbeki Adası'na geçirmeye çalışan organizatörlerin yakalanması için güvenlik güçlerince çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizde Mahsur Kalan Kaçaklar Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement