Giresun'un Görele İlçesine 300 Kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Giresun'un Görele İlçesine 300 Kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu Yapılacak

Giresun'un Görele ilçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, 300 kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu projesinin onaylandığını ve en kısa sürede çalışmaların başlanacağını söyledi.

03.08.2013 12:52

Giresun'un Görele ilçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, 300 kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu projesinin onaylandığını ve en kısa sürede çalışmaların başlanacağını söyledi.

Giresun'un Görele İlçesi Yeşiltepe Mahallesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yap İşlet Genel Müdürlüğünce 300 kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu mimari uygulama projesi onaylandı. 9,5 dönüm arazi üzerine yapılacak olan öğrenci Yurdunun içinde futbol, voleybol ve basketbol sahaları bulunuyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu kendi dönemlerinde bu zamana kadar ilçe halkına ne söz vermişlerse yerine getirdiklerini ve bundan sonrada ilçe menfaatleri doğrultusunda çalışıp, yeni projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Melikoğlu" 125 yıldır belediye tarihimizde doğru dürüst bir proje hazırlayamamışlar. Biz geldiğimizde hazır bir proje yoktu. Biz geldikten sonra bir sürü proje hazırladık ve hepsini bir bir hayata geçirdik. Biz burada olalım ve ya olmayalım hazırlanan tüm projeler Görele'nin ikbali ve geleceği için çok önemli. İlçemize kazandırılan Yüksek Öğrenim Yurdu bizim tarafımızdan projesi hazırlanmış, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yap İşlet Genel Müdürlüğünce onaylandı. Bu proje 5 yıldızlı otel kompleksinde olacak. İlçeye fakülte binası ile yurt binasının yapılmasının ardından Görele ilçesi yeni bir çehreye sahip olacaktır. Bu projenin hayata geçmesinde bizlere desteğini esirgemeyen Görele halkına ve Giresun Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'un Görele İlçesine 300 Kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement