Görme Engelliler Dalaman'da Dernekleşiyor - Son Dakika
Yerel

Görme Engelliler Dalaman'da Dernekleşiyor

Görme Engelliler Dalaman\'da Dernekleşiyor

Türkiye Görme Engelliler Derneği Fethiye Şubesi, Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz’ı ziyaret ederek, ilçede şubenin açılması için yardım istedi.

14.01.2014 09:49

Türkiye Görme Engelliler Derneği Fethiye Şubesi, Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz'ı ziyaret ederek, ilçede şubenin açılması için yardım istedi.

Dalaman'da açılması planlanan Türkiye Görme Engelliler Derneği Dalaman Şubesi Geçici Yönetim Kurulu Başkanı İjlal Kızılka ve Geçici Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kızılkaya, Mehmet Özdemir ve Selim Kocaman Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz' ı Makamında ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Dalaman'a da bir şube açmak istediklerini bildirip, Başkan Yılmaz'dan Dernek için Dalamanda bina bulmaları konusunda yardımcı olmaları istendi. Hemen harekete geçilip, açılacak olan dernek için İlçe'nin Seyfettin İnce Caddesi'nde bulunan 2 adet bina bulduklarını bununla ilgili çalışmaların başladığını ifade ettiler. Başkan Yılmaz ise, Dernek için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Dalaman Şubesi Geçici yönetim Kurulu Başkanı İjlal Kızılkaya ve Geçici Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kızılkaya, Mehmet Özdemir ve Selim Kocaman; "Belediye Başkanı Sedat Yılmaz'ın Derneğimize vermiş olduğu Manevi desteklerinden ve duyarlı davranışlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dediler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görme Engelliler Dalaman'da Dernekleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement