Herkes İçin Yüzme, Yüzmeyi Öğreniyorum" Projesi Başladı - Son Dakika
Yerel

Herkes İçin Yüzme, Yüzmeyi Öğreniyorum" Projesi Başladı

Taşköprü Kaymakamlığının koordinasyonunda Taşköprü Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında düzenlenen "Herkes için yüzme, yüzmeyi öğreniyorum" projesi başladı.

08.01.2016 16:11

Taşköprü Kaymakamlığının koordinasyonunda Taşköprü Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında düzenlenen "Herkes için yüzme, yüzmeyi öğreniyorum" projesi başladı.

Projenin açılış programına Taşköprü Kaymakamı Zafer Coşkun, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Çolak, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Okan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Coşkun, birçok ilde bile olmayan yarı olimpik yüzme havuzunun ilçelerinde olmasının öğrenciler ve vatandaşlar için sevindirici bir durum olduğunu söyledi.

Bu olumlu gelişmeyi maksimum düzeyde kullanabilmek için gerek öğrenci gerekse engelli vatandaşlara yönelik projeler yaptıklarını anlatan Coşkun, projeye destek herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Arslan ise Kaymakam Coşkun'un göreve geldiği günden bu yana eğitime verdiği desteği mutlulukla karşıladıklarını, ilçede eğitim ve sporun daha da ileri gitmesi için belediye olarak ellerinden ne geliyorsa yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Taşköprü Belediyesinin destekleriyle alınan hediyeler, yatılı bölge okulunda öğrenim gören öğrencilere verildikten sonra öğrenciler, usta öğretici Efehan Fidancı eşliğinde yüzdü.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Herkes İçin Yüzme, Yüzmeyi Öğreniyorum' Projesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement