İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Artvin İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı 2. dönem toplantısı gerçekleştirildi.

06.05.2015 18:10

Artvin İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı 2. dönem toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Hasan Ongu başkanlığında Valilik Çoruh Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, DSİ 26. Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, Karayolları 10. Bölge Müdürü Bayram Çavuşoğlu, Artvin Orman Bölge Müdürü Sedat Ecevit, kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının başkanları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Ongu, yatırımcı kuruluşların bu dönem itibarıyla 214 proje yürüttüğünü ifade ederek, bu projelerin toplam bedelinin 10,5 milyar lira olduğunu söyledi.

Karayolları 10. Bölge Müdürü Bayram Çavuşoğlu ise Artvin'de 599 kilometre karayolu ağı olduğunu ifade ederek, Artvin'de devam eden en önemli projenin Cankurtaran Tüneli projesi olduğunu dile getirdi.

Cankurtaran'da işin zor kısmının bittiğini dile getiren Çavuşoğlu, "Ana tünellerimiz bitti. Diğer müştemilatı da yıl sonuna kadar tamamlanacak. Aydınlatma ve havalandırma işlerini de halledebilirsek önümüzdeki kış tünel içerisinden trafiği vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Artvin'de sürdürülen Ardanuç, Murgul Damar, Şavşat, Ortaköy, Yusufeli, Ortacalar ve Sarıgöl-Öğdem yolları hakkında da bilgi veren Çavuşoğlu, Şavşat şehir geçişini bu yıl tamamlayacaklarını söyledi.

Koordinasyon kurulu toplantısı diğer kurum müdürü ve temsilcilerinin sunumlarının ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement