Kahvede Şenlik Var Aydınlılarla Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Kahvede Şenlik Var Aydınlılarla Buluşuyor

Kahvede Şenlik Var Aydınlılarla Buluşuyor

İzmir Devlet Tiyatrosunun sahnelediği Kahvede Şenlik Var adlı tiyatro oyunu, 28 Martta Aydınlı tiyatro severlerle buluşulacak.

08.03.2014 12:14  Güncelleme: 12:21

İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Kahvede Şenlik Var" adlı tiyatro oyunu 28 Mart'ta Aydınlı tiyatro severlerle buluşulacak.

İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen 2 perdelik "Kahvede Şenlik Var" adlı tiyatro oyunu, 28 Mart 2014 Cuma günü saat 20.00'de Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi'nde Aydınlılar için sahnelenecek. Sabahattin Kudret Aksal'ın yazdığı ve yönetmenliğini Seval Erözmen Kip'in yaptığı komedi oyununda Tamer Yılmaz, Cemalettin Çekmece, Alev Erözmen ve Uğurcan Özfuruncu rol alıyor.

"Kahvede Şenlik Var" adlı tiyatro oyununda; bir kadın ve bir erkek, bir arabulucu vasıtasıyla birbirlerini tanımak, dövüşüp, sövüşüp, konuşup, anlaşıp ve sonunda evlenmek üzere bir kahvede buluşurlar.

Konuşmaları ve olayları yönlendiren bir de garson vardır. Kadınla erkeğin evliliğe bakış açıları, hayata dair pazarlıkları, ilişkiler çatışması müziğin dansın eşlik ettiği bir atmosferde komik bir uslupla anlatılıyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahvede Şenlik Var Aydınlılarla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement