Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Elazığspor 4-3 yenen Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, gelecekte ümit bekledikleri oyuncuları görme açısından önemli bir müsabaka olduğunu söyledi.

16.05.2015 22:57

PTT 1. Lig'de Elazığspor 4-3 yenen Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, gelecekte ümit bekledikleri oyuncuları görme açısından önemli bir müsabaka olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arın, ligde kalmayı garantiledikleri için genç oyuncuları oynatarak önümüzdeki yıllara hazırlamaya çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Gelecekte ümit beklediğimiz oyuncuları görme açısından önemli bir müsabaka oldu. Adana olarak Adanspor'u ayağa kaldırma peşindeyiz ama önemli desteklere de ihtilacımız var. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyorum. Tüm Adanalıların ve seçilmişlerin bizlere destek vermelerini rica ediyorum. Özellikle altyapıya destek olmak gerekiyor."

Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Faruk Korkmaz skordan ziyade futbol anlamında eksikleri görme imkanı buldukları bir maç olduğunu söyledi.

Şans verdiği genç futbolcuları görmek ve onları değerlendirmek adına iyi bir sınav verdiklerini anlatan Korkmaz, şöyle konuştu:

"Yediğimiz gollere gelince, kaptırdığımız toplar bize pahalıya mal oldu. Atağa çıkarken hatalar yapıyoruz. Onları çalışıp düzeltmek lazım. Çok gol kaçırıyoruz. 4-5 net pozisyonu atamadık. Deplasmanda 4 gol yiyip 3 gol atıyorsanız düzeltmeniz gereken şeyler var. Skora takılmıyorum çünkü zaten iki takımın da küme düşme sıkıntısı kalmadı. Skora takılmadan oyunsal anlamda görmek istediğim şeyler vardı. Onları görmüş oldum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement