Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi Yeni Yerine Taşındı - Son Dakika
Yerel

Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi Yeni Yerine Taşındı

Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi Yeni Yerine Taşındı

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne bağlı Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi, hizmet binasının inşaatının tamamlanması sonrası yeni yerine taşındı.

02.04.2015 09:49

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne bağlı Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi, hizmet binasının inşaatının tamamlanması sonrası yeni yerine taşındı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde hizmet veren Sosyal Güvenlik Merkezi hizmet binası, inşaatının tamamlanmasının ardından kabulü yapılarak yeni yerinde faaliyetine başladı. Daha önce Malkara Ticaret Odası binasının üst katında faaliyette bulunan Sosyal Güvenlik Merkezi artık Camiatik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Numara: 81 Malkara adresinde hizmet verecek.

Malkara SGM yeni hizmet binasını ziyaret eden SGK Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, inşaatın tamamlanmasının ardından Sosyal Güvenlik Hizmetlerinin verilebilmesi için gerekli altyapı çalışmalarının da ivedilikle tamamlanması talimatını verdiğini söyledi.

Yeni hizmet binasının taşınmasında gayret gösterenlere teşekkür eden Alan, "Özverili çalışmaları için Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hatice Çolak ve personeline teşekkür ederim. Bundan böyle Malkara ilçesinde yaşayan vatandaşlar ferah ve konforlu bir ortamda sosyal güvenlik hizmeti alacak. Eski hizmet binasının üçüncü katta bulunması ve asansör olmaması özellikle engelli, yaşlı ve hamile vatandaşların şikayetlerine yol açıyordu. Malkara Sosyal Güvenlik Merkezine erişim konusunda serzenişler vardı. Engelli, yaşlı ve hamilelerin erişim ve ulaşımına uygun tesis edilen yeni hizmet binasından memnun olacağımızı düşünüyorum. Yüzde yüz vatandaş memnuniyetini hedefliyoruz. Hedefimiz sigortalılarımıza ve işverenlerimize güler yüzlü, kaliteli ve doğru hizmet vermek" dedi.

Hizmet almak üzere sosyal güvenlik merkezinde bulunan vatandaşlarla konuşan İl Müdürü Alan, kurum uygulamaları konusundaki sorulara da cevap verdi.

Malkara SGK Merkez Müdürü Hatice Çolak ise, İl Müdürü Alan'ın merkezlerini ziyaretleri için teşekkür ederek, yeni hizmet binalarında en iyi hizmeti vermeye gayret göstereceklerini söyledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi Yeni Yerine Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement